Wat moet je niet eten of drinken om een mooiere gezichtshuid te krijgen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Vetten en olieën bevatten veel anti-oxydanten. Je krijgt hier een mooie huid en mooi haar van. Zorg dan wel dat je goed vet eet, dus vette vis en plantaardig vet/olie. Eet het niet te veel want dan krijg je puistjes op je wangen. Eet fruit! Aardbeien werken desinfecterend en ontgiftend, Ananas bevordert de spijsvertering Appel is bloedzuiverend en stimuleert de lever, Kiwi is een mineralen- en vitaminebom, Peer is bloedzuivrend en reinigt de nieren, Blauwe bessen reinigen de darmen, Citroen is ontgiftend en bloed en lymfenzuiverend. Koolhydraten moet je ook niet teveel eten want die geven je bloedsuikerspiegel een boost. Hierdoor worden vrije radicalen gevormd en daardoor wordt het collageen in je huid beschadigd. ( het bindweefsel dat je huid stevig houdt). Als dit afgebroken wordt krijg je rimpels en wordt je huid slap. Proteïnen gaan veroudering tegen. Ook zorgen ze voor herstel van cellen. Heb je wallen, dan duidt dit op slechte functie v.d. nieren, uitdroging en slechte afvoer van afvalstoffen. Meer water drinken dus. Als de poriën tussen je wenkbrauwen verstopt zijn, werkt je lever te hard. Minder alcohol drinken en/of minder vet eten. Verticale rimpels op j wangen duiden op te veel zout. Een vette huid krijg je van een hoog vetverbruik of verstoorde stofwisseling. gezond eten dus; komkommer, wortel, banaan en appel bijv. Ruwe huid; te veel eiwit, suiker en fruit. Droge huid; behoefte aan goed vet; noten, vis en avocado bijv. Roken is ook slecht. Door de slechte doorbloeding van de huid ga je er grauwig uitzien.

geen alcohol niet roken normaal water drinken

niet te veel vet eten en veel water drinken (maar niet overdrijven, 1,5 l per dag is OK)

Reageert je huid op chocolade? Op mayonaise? Je zult jezelf moeten aanleren waar je op reageert. Veel water drinken is een aanrader, alcohol schijnt slecht te zijn omdat het vocht onttrekt maar dat doet koffie ook. Ik weet niet of koffie slecht voor de huid is. Je huid iedere dag schoonmaken met lotion (zonder alcohol) en een nachtcrème is aan te raden, hoewel een dagcrème ook 's nachts te gebruiken is. Er zijn matterende crèmes te koop die ook nog een bruinend effect geven.

Geen Chocola Geen vet (dierlijk) Plantaardig is gezond!! Niet roken Weinig alcohol Nog een tip: Drink groene thee of white thee!

Zuivel

Aardbeien zouden erg goed zijn voor de huid!

Wat nog niet genoemd is: niet teveel in de zon of onder de zonnebank gaan.

Geen fastfood dingen eten en chocolade. en vooral gewoon normaal water te drinken, maar natuurlijk ook niet te overdreven gaan doen van om het half uur een glas water.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100