Kun je ergens gratis parfum, proefmonsters/flesjes bestellen/ophalen?

Graag zou ik heel veel verschillende parfums monsters willen uitproberen.

Weet jij het antwoord?

/2500

http://www.proefmonsters.nl/proefmonster/schoonheids-producten/?gclid=CLHv0M-ht6UCFYku3god_EZSZw

Ik denk dat je heel vaak de stad moet ingaan en dan iedere keer in de desbetreffende zaken een paar geurtjes moet proberen. Niet te veel want dan neem je het niet goed meer op.

Vroeger kreeg je die bij een parfumerie, zoals Douglas, als je wat kocht. En nog wel, maar dan moet je eerst wat kopen. Maar misschien kun je er vriendelijk om gaan vragen. Er zijn ook sites met gratis dingen, maar dan moet je heel goed opletten, want voor je het weet heb je een abonnement en meestal moet je in ieder geval de verzendkosten betalen. http://www.gratisvoorvrouwen.nl/?gclid=CIe3r4jZpKECFYsqDgodzQ-wxw

Ja, hoor! Ik kom regelmatig bij Müller, en als ik vraag om monstertjes doen de caissieres altijd een royale greep in de lade met geurmonsters! Lekker! Gewoon erom vragen dus. Door hun goedgeefsheid weet Müller dat ik bij hun mijn lekkere geurtjes koop. En nog redelijk geprijsd ook...!

Bij Yves Rocher krijg je bij je bestelling ook gratis monstertjes. De bestelling kun je terugsturen, de monstertjes mag je houden. Helemaal netjes is het niet, maar het gaat er natuurlijk om dat jij de producten kunt uitproberen en daarna misschien ook koopt.

kijk is op de alles gratis!! daar staan ze ook bij succes

Bronnen:
www.allesgratis.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van http://www.elkedaggratis.nl

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100