Wat is ongeveer het budget dat je nodig heb om een gehele kleding collectie te kopen?. en wat heb je minimaal nodig ? in aantallen

Door allerlei omstandigheden de afgelopen jaren is mijn kleding collectie grotendeels aan vervanging toe in elk geval een basis collectie.
geen al te duur spul maar standaard goeie kleding die natuurlijk ook nog een beetje leuk is.
geschikt voor zomer winter .

Ik zoek tips, voor een goeie basis collectie die makkelijk uit te breiden is met zomer en winter items .
aangezien ik man ben heb ik natuurlijk geen smaak ;) of flauw benul van fashion.

leef je uit

Weet jij het antwoord?

/2500

* Simpele spijkerbroeken, zowel donker als wat lichter. * Een colbertje, gemakkelijk met een basic shirt er onder. * Een vest, gemakkelijk met een basic shirt er onder. Leuke en betaalbare merken voor de man zijn Jack Jones, Esprit. Maar ook bij Hier/Tuunte vind je leuke herenkleding voor een lager budget. En als ik jou was zou ik even wachten tot de opruiming begint, kun je dubbel zoveel kopen voor het zelfde geld ;)

Goed dan, ik leef me uit zoals je vraagt: Broek 50 euro Schoenen 10 euro T-shirt 3 euro Overhemd 9 euro Stropdas 5 euro Onderbroek 3 euro Sokken 1 euro. Ik was laatst voor 81 euro klaar. Alles nieuw. Natuurlijk loop je op schoenen van 10 euro niet jarenlang rond, en heb ik de sokken omgerekend daar ik een voordeelverpakking kocht. En wat je minimaal nodig hebt?? Dat kan ik natuurlijk niet beantwoorden. Ik weet niet hoeveel dagen jij je kleding achter elkaar draagt en weet eveneens niet hoe vaak jij je kleding wil en kan wassen. Je kunt er voor 50 euro ook nog wel een colbertje bij kopen. Met betrekking tot het overhemd kun je natuurlijk kiezen voor korte of lange mouwen (zomer/winter) Hoop dat ik je vraag goed genoeg begrepen heb en je iets met dit antwoord kunt. Succes! Toegevoegd na 25 minuten: Oh, en staar je niet blind op uitverkoop! Uitverkoop is het in Nederland vrijwel het gehele jaar door! Dat is in België wel anders!! Kijk op het prijskaartje. Dat is standaard voorzien van een van/voor prijs. Indien er een stikkertje met andere prijs overheen geplakt is, zal het doorgaans iets goedkoper zijn. Dan betaal je de normale prijs, en anders betaal je teveel! Soms heb je geluk en willen ze er echt vanaf en is over het stikkertje met de lagere prijs nog een goedkopere prijs met balpen genoteerd. En ook bij kledingwinkels kun je onderhandelen! Met name bij de kleinere kledingwinkels, dus niet de grote ketens. Drie t-shirts voor 10 euro?? Zeg dat je er vier wilt hebben voor dat geld. Vaak lukt dat ook nog. Overigens waren bovengenoemde prijzen zonder afdingen.

Basis voor de winter: Ondergoed (7 onderbroeken 7 hemden, als je geen hemdendrager bent doe je dat natuurlijk niet) Sokken (tenminste 7 paar) Die haal je bij de Zeeman, zoals half Nederland dat doet. Verder: 3 overhemden 2 truien 1 colbertje 2 nette spijkerbroeken 1 nette niet-spijkerbroek 1 winterjas 4 t-shirts Afhankelijk van je werk: 1 pak. Als je snel binnen en buiten wil, niet te duur uit wil zijn maar er ook niet als een sloeber bij wil lopen, en niks om merken geeft: naar de WE of de V&D. 1 paar winterschoenen. Investeer daar wat meer in, je moet er per slot van rekening makkelijk 2 winters mee kunnen doen. Reken vanaf 60 euro. Volgend voorjaar aanvullen met: 3 overhemden met korte mouwen 1 zomerjas 1 zomercolbertje 1 dunne zomerbroek 2 korte broeken (als je die dingen draagt) 1 paar zomerschoenen 1 paar stoere wandelsandalen 1 zwembroek En misschien heb je nog een sport-outfitje nodig: joggingbroek, trui, korte broek, t-shirt, sportsokken, sportschoenen. Prijzen ga ik er niet achter zetten, want je kunt het zo duur of goedkoop maken als je zelf wil. Succes!

De lijstjes heb je al, nu zou ik je nog aanraden om iemand MEE te nemen als je het gaat kopen (als je echt geen smaak hebt zoals je zegt) en dan liefst een vrouw en één die jou probleem hiermee begrijpt. Wordt je zonder enige moeite van hot naar her gesleept en hoef je alleen af en toe in een spiegel te kijken en ja ja te zeggen. fijne shopdag!!

als je een keer naar rotterdam gaat kan je langs de primarkt, daar verkopen ze hele goede kleren voor een hele lage prijs! 5 basic shirtjes met lange mouwen wordt 15 euro! maargoed als atwoord op je vraag: als je de hele winter door moet heb je denk ik wel 1 winterjas, een paar laarzen een colbert , 1 of 2 vesten, een paar truien (3 of 4), en twee sjalen. dit op het minst.... oh en ook nog basisdingen (sok, handschoen) een winterjas wordt denk ik wel 50 euro, als je de hele winter vol wilt houden... laarzen worden 40 euro (ook de hele winter) colbert en vest is 30 of 40 euro samen. truien en sjalen worden 30 euro. en basisdingen in totaal 15..... als ik jou was zou ik vooral dingen kopen in de uitverkoop.. dan kom je goedkoper uit en heb je toch de dingen die je wou! ik denk dat 200 euro voor de hele wintercollectie wel genoeg is...... maar dit is hoe ik zelf normaal winkel hoor! succes met je inkopen~!!

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100