Ik heb de volgende vergelijking: e^-0,69 = 1 - e^(x/0,24) e = Euler Hoe los ik dit op?

Ik weet dat ik moet beginnen om de grondgetallen gelijk te maken. Hoe doe ik dat in dit geval?

Toegevoegd na 6 uur:
e^-0,69 = 1 - e^(x/0,24)

Weet jij het antwoord?

/2500

e^-0,69=1-e^(x/24)*e 1/(e^0,69)=1-e^(1+x/24) 1=e^0,69-e^(1,69+x/24) (*e^0,69) e^(1,69+x/24)=e^0,69-1 e^(1,69+x/24)=0,9937 ln(e^(1,69+x/24))=ln(0,9937) 1,69+x/24=-0.0063 x/24=1.684 x=40.42

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100