Waar kan ik een geschikte wiskunde cursus voor een universitaire master vinden?

Ik ben onlangs afgewezen voor een masterprogramma in cognitive neuroscience. Ik heb deze opleiding in mijn bachelor gevolgd, maar er werd getwijfeld aan mijn achtergrond voor wiskunde (wiskunde A, vwo). Ik wil mij nogmaals aanmelden en een wiskunde cursus volgen in de tussentijd, maar ik weet niet welke geschikt is. Ik heb contact opgenomen met mijn wiskunde docent, maar die heeft me al 2 maanden genegeerd, hoe veel ik hem ook email, en nu weet ik echt niet welke cursus geschikt is voor een universitaire master. Ik kom alleen MBO en HBO cursussen tegen die niet ingaan op differentiatie en integratie en vaardigheden waarover ik gewoon moet beschikken.
De aanmeldingsdeadline vooor mijn masterporgramma is 1 Mei en ik begin behoorlijk in paniek te raken. Is er iemand die ervaring heeft op dit gebied of die zelf de master cognitive neuroscience (RU Nijmegen) heeft gedaan? De universiteit biedt zelf geen cursussen aan en mij is aangeraden zelf op zoek te gaan, maar ik heb totaal geen ervaring op dit gebied. Ik ben heel slecht in alles wat uberhaupt ook maar iets met cijfers te maken heeft, maar helaas zal ik het wel nodig hebben voor mijn master.

Hulp graag snel gewenst!!

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb bij de Open Universiteit een lijstje gevonden (zie de link). Eventueel kun je daar volgens mij ook losse cursussen volgen, maar dat moet je zelf allemaal maar uitzoeken.

Bronnen:
http://www.ou.nl/eCache/DEF/2/05/614.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100