Het wortelteken, een streep BOVEN de karakters. Booleaanse algebra, de NIET-functie een streepje boven het karakter HOE maak je in WORD dat streepje?

Dus niet de bovenstaande regel het gedeelte onderstrepen, want als er tekst wordt gewijzigd is de 'bovenliggende' streep niet aan de onder liggende karakters gekoppeld, maar aan de karakters boven de streep.
het gaat hier om een streep(je) dat is gekoppeld aan het karakter onder onder de streep, de wortel of de niet-functie.

Toegevoegd na 2 uur:
cryofiel heeft het juiste antwoord gegeven, alleen ik heb word 2000 en daar werkt het zijn oplossing niet.
het plaatje is inderdaad precies wat ik bedoel.

hoe moet het in word 2000?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In Word 2007 klik je in het Lint op Invoegen. Daarna klik je rechts op het grote Pi-symbool om een vergelijking in te voegen. Je komt dan in de vergelijkings-editor. Daarin kun je alle worteltekens en niet-strepen maken die je maar wilt. Voor het wortelteken: klik in het lint op het wortelteken. Voor de niet-streep boven een letter: type de letter, selecteer dan die letter, en klik in het lint op Accent; kies vervolgens voor een streep boven het karakter. Toegevoegd na 1 minuut:   Als je je vergelijking in je tekst wilt krijgen in plaats van "losstaand", klik je op het pijltje rechts van de vergelijking. Daarna kies je voor Inline (of In tekst, ik weet niet hoe het in de Nederlandse versie van Word heet; het is de op één na laatste optie in het menuutje dat verschijnt). Toegevoegd na 1 minuut:   In het plaatje een wortelteken en een niet-streepje die ik op deze manier in Word heb gemaakt. Toegevoegd na 1 uur:   Zo te lezen in je toevoeging lukt het je niet, een Vergelijking in je document op te nemen. Kijk eens in de help van Word. Als je daar zoekt op Vergelijking of op Equation, vind je vast snel uit hoe je dan wél een vergelijking in je tekst kunt opnemen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100