Hoe krijg je een klein hondje los?

iemand die ik ken heeft een klein hondje maar die bijt in mijn broeks pijp en hij blijft dan een tijd hangen. hij zegt dan dat die vanzelf weer los laat. maar dan moet ik lopen met een hondje aan mijn broek.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je moet je vingers om zijn mondhoeken leggen en lichte druk geven.Dan laten ze zo los.De bek gaat opwen.Ik heb dat geleerd met medicijnen toedienen.(duim en wijsvinger) Toegevoegd na 31 seconden: Opwen=open

in zijn nekvel pakken en lostrekken, en de rekening van de broek naar de eigenaar sturen. samen met het adres van een goede cursus. Kleine hondjes moeten ook regels kennen , en hun baas ook Want dat :"hij laat wel n keer los" slaat echt nergens op

Probeer net te doen of je mee doet aan het WK voetba,lhaal je voet met hond en al naar achteren en maak dan een bewging,alsof je de bal een verscrikkelijke loeier geeft. Ik denk,dat het beestje dan wel los laat en zich wel 2 keer bedenkt,voor ie het nogmaals probeert.

klap op z'n neus of een schop tegen z'n ballen laatste redmiddel, zak cement.....

dan kan je beter in een korte broek naar hun toe. dan kan dat kleine hondje niet bij de pijpen. je kan ook laarzen over je lange broek heen doen. de broek bij de laarzen in zeg maar.. je kan ook een piepje in de binnenkant van je pijpen naaien dan schrikt het hondje van de piepje en laat hij meteen los.

Neem zo,n knijper mee waar ze ook blikjes en papier mee oppakken. Als hij je vast heeft zet dan die knijper om zijn nek. Hij kan dan geen kant meer op.

Geef hem kleine porren in zijn zij. (alleen aanraken is vaak al voldoende) Ga hiermee door tot hij los laat. Zo dwing je onderdanigheid af. Dat werkt ook bij grote honden.

das grappig want ik dacht dat mijn jack russel de enigste was die zo iets mafs deed. hij laat inderdaad wel weer los. mijn broek is dan soms wel ietsje kapot maar ik draag altijd oude spijkerbroeken ivm mijn werk dus das nog niet zo,n ramp. wat mijn hondje doet is spelen en stoeien t is dus niet boos bedoelt maar t is voor mij wel donders irritant ik heb dan ook altijd een klein brokje of koekje bij me en als ik hem dat geef is ie omgekocht en laat ie mijn broek los.

Ik vind het heel heel erg dat er mensen zijn die het amper kan schelen hoe een ander reageert, als hun hondje maar vooral mag doen wat ie wil. Ik zou het hondje een flinke tik geven. Maar vooral de eigenaar aansprakelijk stellen.

Ik zou een vliegenmepper meenemen als ik daar naartoe ging. Geef hem een tik met dat ding, dan laat hij je broek los en bijt in de mepper. De eigenaar van de hond kan er geen bezwaar tegen hebben, want behalve vliegen, kan je er niks mee doodslaan of verwonden.

Lichtjes in de nek pakken en de nek richting de grond duwen. Dan zal de pup doorhebben dat jij daadwerkelijk groter en sterker bent. Natuurlijke reactie is om onderdanigheid te tonen en op de rug te gaan liggen. Als de pup dan probeert jouw hand te pakken, moet je steviger tegen de grond drukken, en de kop wegduwen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100