Zijn er buiten de file"s nog meer dingen die maar niet opgelost worden?

En die de overheid bakken met geld kost

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De PvdA; reeds vanaf tijdperk Den Uijl is het een bak ellende. Eerst de mijnensluiting (Limburgs werkgelegenheid) en vervolgens karrevrachten geld in integratie projecten douwen. Kortom, economische vluchtelingen hebben het dikwijls beter als jouw of mijn grootouders. Na ja, TBShuisvesting is heden ten dagen ook riant voorzien! Toegevoegd na 4 minuten: Triest verhaal hé? Wat doen anderen ( behalve Amerika) voor ons? Niets, nada, nakkes! Rampie hier of daar, WIJ hebben de minister die 't allemaal wel effe verdubbeld! Smurfenland!

extreme armoede

armoede, kwaliteit van de zorg (of nou ja, meer de kwantiteit) de vergrijzing, jeugdbendes, enhoe om te gaan met zo'n multiculturele samenleving.

Vandalisme. Het ontstaan van zwerfvuil.

Criminaliteit, en het softe beleid daaromheen.

Allerlei voorzieningen voor achterstands leerlingen. Ontwikkelings hulp Beiden omdat de politiek niet snapt waar het probleem zit en ze dus dweilen met de kraan open. Bij achterstandsleerlingen komen ze aan met taal hulp terwijl die kids niet eens in hun eigen moederstaal de begrippen beheersen op het te verwachten niveau gerelatweerd aan hun leeftijd. (Dit wordt "bewezen" door asielzoekers kinderen, met 10 jaar nederlandse taalachterstand maar GEEN achterstand in moederstaal, geen enkele moeite met ons VWO hebben) Ontwikkelingshulp omdat die hulp meestal zodanig wordt gegeven dat het mensen afhankelijk maakt ipv zelfstandig. ps. Natuurlijk zijn er veel meer voorbeelden te noemen.

Je vraagt klopt totaal niet, files worden wel opgelost, dagelijks een meerder op één dag...

Zinloos geweld. NS en zijn vertragingen. Bumperklevers Bedreigingen en/of aanvallen tegen hulpverleners. Toegevoegd na 1 minuut: En niet te vergeten, 4 jaar aaneengesloten regeren, zonder tussentijdse verkiezingen.

De vraag of Schrödingers kat dood is of leeft. http://nl.wikipedia.org/wiki/Schr%C3%B6dingers_kat

het geweld tegen ambulance personeel en politie

Wat maar niet ophoudt en niet opgelost wordt is dat wij hier in Nederland maar zeuren over vanalles en nog wat: zwerfvuil en zevermutsen ontwikkelingshulp en oorlog in een ander land verkeer en vertraging openbaar vervoer en ontspoorde jongeren de toestand in gevangenissen en de toestand in bejaardehuizen en de toestand in de wereld........... We wonen in een van de rijkste en veiligste landen ter wereld, nota bene. Toegevoegd na 2 minuten: Oh ja: dat kost de overheid [en ons met z'n allen dus] wel degelijk bakken met geld want als iedereen gewoon tevreden zou zijn dan zou er veel minder geregeld hoeven te worden.

-Closed Source. -Vervanging voor benzine gaat te traag. -De vuile industrieën moeten veel meer belast worden. Zeker in ons kleine landje met veelteveel fijnstof boven de randstad en omstreken. -Het opvoeden van kinderen. Er is veelteveel gajes.

Dat eeuwige halfdepressieve gezeur van de Nederlanders dat er niks deugt van hun land. Dat kost ons bakken geld aan therapeuten. Kunnen we al die zeurpieten niet op 'n eiland zetten en af laten drijven richting de Zuidpool? Ik stel voor dat we daarvoor Noord-Holland en Zuid-Holland loskoppelen van Nederland. Zijn we meteen van het grootste deel van het fileprobleem af.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100