Kan de zondvloed zoals in de bijbel beschreven niet simpel de doorbraak van de Bosporus zijn?

Maar dan is de vraag wanneer was dat percies?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja dat klopt. 5600 jaar voor Christus stroomde de toenmalige zoete Zwarte Zee via de Bosporus vol met zout water uit de Middellandse Zee. Het zelfde verhaal komt ook in Koran voor. En dat was toen de volk van Nuh niet luisterde en verklaarde Gods tekenen voor leugen waren, waarna God hen liet verdrinken...

Bronnen:
http://www.nevenzel.com/04%20Staringcolleg...

In 9792 v. Chr., het jaar van de vorige poolverschuiving, maakte Venus een planetaire lus boven het Orion stelsel. In het Egyptische Dodenboek wordt dit als de cruciale code voor een omekering van de polen beschreven - omdat de aarde hierna de andere kant op zal gaan draaien. Hoe de Oude Egyptenaren dit astronomisch weergaven tart elke wetenschappelijke kennis - zo verbijsterend knap!! Het jaar 9792 v. Chr. valt in het tijdperk van de Leeuw. Op dat moment begon de aarde de andere kant op te draaien. Of zoals het in het Egyptische Dodenboek beschreven staat; "De Oude Leeuw draaide zich om, het bevel volgende van het Woord om zich om te draaien. Dit was het begin van de zondvloed.

Ja net zoals een heleboel andere dingen! De fossielen geloof ik ook. Platgedrukt door een enorme kracht. Bekijk de dvd van dr. Kent Hovind maar eens (de leeftijd van de aarde) Niet alles ben ik met Hovind eens hoor. Maar hij Heeft enorm goede bewijzen. Hij legt het ook veel beter uit dan ik. Toegevoegd na 3 minuten: Hij legt precies oud de aarde is en zegt ook waarom dat zo is en hij heeft er ook wetenschappelijke bewijzen van.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100