Enkhuizer Almanak is die betrouwbaar?

De Enkhuizer Almanak met waterstanden-stand van de maan-het weer van het gehele jaar-de dierenriem-tips en wetenswaardigheden enzovoort.
Maar hoe betrouwbaar is die nu?Hoe kunnen ze het weer al voor een jaar voor uit voorspellen?En de andere onderwerpen die er in geschreven staan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ben het met Hans V eens, maar als je goed zoekt zal er wel wat van kloppen, is tenslotte iets met (volks)wijsheden uit het verleden.

Er zijn hele volksstammen , vooral de oudere generatie, die erin geloven. Maar zolang het weer niet kan lezen zal het wel schipperen blijven.

Zolang de voorspellingen voor een week al niet betrouwbaar zijn, zolang zal de Enkhuizer Almanak zo betrouwbaar zijn als het weer.(Althans de weersvoorspellingen).

Nee, net zo onbetrouwbaar als een Alfa bij -5....

Ha, die Muts52; De Enkhuizer Almanak is oerbetrouwbaar: als er één ding zeker is dan is het wel dat dat ding elk jaar weer verschijnt, op dezelfde datum en weer propvol met dezelfde niet te controleren onzinnige feiten erin. Veel meer vaste waarden zul je in dit leven niet vinden....

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100