Is water naar de zee dragen absoluut nutteloos?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het kan nuttig zijn, vooral als het water is van een overstroming in je huisje aan het strand, dan ligt het voor de hand om het dan maar naar de zee te dragen....

Nee hoor, daar krijg je conditie van... Dus zeer zeker niet nutteloos... Toegevoegd na 1 minuut: Weet je hoe zwaar dat is?

Nee,minder nutteloos als ''de zee naar het water dragen''.

Nee, de zee gaat dan minder zout smaken. En als je zand mee terugneemt naar waar je dat water gaat halen, verhoog je je rendement.

Ja. Even nutteloos als je vraag.

Water naar de zee dragen, nutteloos, in de letterlijke zin van het woord best wel. Energie stoppen in zo'n karwei, terwijl je weet dat het water vanzelf naar de zee stroomt.

Het is in ieder geval nutteloos als je van plan bent de stijgende zeespiegel te verlagen, want ik vermoed dat dit averechts gaat werken.

Ha, die PrutsEinstein; Ja, die uitdrukking bestaat echt niet voor niets. Al het water dat vrij stroomt komt immers vroeg of laat in zee terecht. Water dat niet vrij stroomt zoals leidingwater of water in zwembaden is te duur om gewoon maar zo in zee te kwakken. Zonde van het reinigen en zonde van jouw moeite.

De zee is zo groot dat een emmertje water geen effect heeft. Er verandert niets aan de zee, niemand zal het merken. Het is zinloos.

Als je hoge nood hebt en het je eigen "water"is,kan het wel nuttig zijn,maar laat niemand het merken!

Als je er plezier in hebt, is het sowieso nuttig! (als iemand anders er plezier in heeft ook)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100