Wat is een ´mindfuck´?

Op internet zie je plaatjes staan, (Die ik immers niet begrijp) en dan staat erbij mindfuck, if you'll see it, you´ll shit bricks.. Enige idee iemand?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het is breder dan alleen een plaatje. Het kan alles zijn waardoor je (ofwel direct, of pas achteraf als je er door iemand op gewezen wordt) totaal op het verkeerde been gezet wordt. Grof gezegd: it fucks with your mind. Oftewel, door hoe jouw verstand werkt, kun je ook voor de gek gehouden kunnen worden. Vaak door optische illusies, maar het kan ook door middel van een raadsel, een wiskundige som met een onverwachte uitkomst, of door een filmpje met een totaal onverwachte plotwending.

Dat zijn foto's waar je in eerste instantie niets raars aan ziet. Maar als je beter gaat kijken zie je op de achtergrond dat iemand aan het plassen is bijvoorbeeld. Of zoals op de foto, de broek(kruis) van die man

Op de plaatjes staat vaak iets raars. Je moet hier wle goed naar zoeken. Als je een paar mensen op de voorgrond ziet zie je vaak een gek gezicht oid ergens op de achtergrond. Dat you'll shit bricks slaat op dat het iets is waar je misschien van schrikt. Wat een mindfuck is wordt bij mijn bron uitgelegd.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100