Kun je iets leuks of nuttigs doen met bierdopjes behalve ze weg te gooien of te verzamelen?

De bierflessen worden gerecycled maar de bierdopjes niet. Het lijkt me zonde ze weg te gooien en ben daarom benieuwd of ze ergens voor gebruikt kunnen worden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je auto ermee beplakken! :)

Je kunt er rammelaars van maken door er een gat in te prikken en ze aan een dikke ijzerdraad te rijgen.

Kleuterklasjes in de basisschool kunnen die dopjes vast wel gebruiken om te knutselen.

Mijn vader had ze allemaal op een stuk boomstam gespijkerd als tafeltje en doorgesturd naat heineken, toen had hij een parasol gekregen!!

Om de spaken van je fiets knijpen! :-))

Je kan de binnenkant beschilderen e.d. Daar kan je bv schilderijen van maken of sieraden. Maddie Bradshaw is er bekend om geworden.

Bronnen:
http://www.partyscene.nl/pages.php?page=60...

Je kunt er een vliegengordijn van maken. Ik kan zo snel geen beschrijving vinden, maar je neemt stevig nylon koord en buigt met een tang daar de doppen omheen. Of je stanst of boort in alle doppen twee gaten en rijgt ze aan stevig touw. Je kunt er ook memory mee spelen: http://caps.lachoff.com/ Of sieraden van maken: http://geniusbeauty.com/fashion-and-wear/fashion-amid-economic-crisis-jewelry-bottle-caps-yoav-kotik/ Of een mandje: http://www.flickriver.com/groups/bottle_cap_creations/pool/interesting/ Wat wij doen: Wij leggen daar autowegen mee aan en een helikopterveld en zijn daar uren zoet mee. Zie afbeelding

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100