Hoe kan ik me verdiepen in een land?

Hallo, ik ben helemaal gek van het land Jordanië en wil er graag zoveel mogelijk info over krijgen en alles van het land te weten komen. Maar waar moet ik precies beginnen? Hoe moet ik me verdiepen in dit land?

Weet jij het antwoord?

/2500

Zoek eerst de algemene informatie op over het land in bijvoorbeeld wikipedia. Dan ga je er meer in verdiepen. Zoek dan bijvoorbeeld op sites over jordanië of je kijkt meer rond op wikipedia.

wikipedia.nl. Ook de engelse site ervan. Jordanie intoetsen in een zoekmachine op internet Een reisboek lenen in de bibliotheek veel plezier

Ik zou eerst gewoon informatie zoeken over algemen kenmerken van het land zoals; Economie, politiek, geschiedenis, natuur&klimaat, demografie etc.. Daarna ga je dieper op dit soort aspecten. Informatie kan je vinden op het internet, bibliotheek etc.

misschien er gaan stage lopen, werken.. kijk vanuit jouw huidige situatie wat mogelijk is. ik had zelf een Egyptenaar als huishoudelijke hulp hij leerde op die manier wel heel goed de gewoontes kennen van het land.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100