Hoe zal de wereld (of beter de mensheid, want daarna doet 't er toch niet meer toe) vergaan?

Door een meteoor? Door een ziekte? Door klimaatverandering/natuurrampen? Door oorlog/atoombommen? Door aliens? Doordat de zon opbrandt? Door de intelligentie-singulariteit (zoek maar op)? Of nóg iets anders?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Door tekort aan energie, voedsel en andere primaire levensbehoeftes. Door deze tekort zullen ontwikkelingslanden niet meer worden geholpen, wat een stroom illegale immigranten richting het westen zal creeëren. Voedseltekorten zorgen voor rellen, burgeroorlogen breken uit, massahysterie. Ziektes en infecties hebben vrij spel.

Dit is in de toekomst willen kijken. Geloof niet dat er iemand is die hier een antwoord op kan geven. Natuurrampen zijn niet precies te voorspellen.

We vergaan aan onszelf, uiteindelijk is er alleen nog maar plaats voor onszelf. Ons massagebruik zorgt ervoor dat niks anders meer kan leven en zo is er uiteindelijk geen voedsel meer voor de mensen.

Wow, de wereld doet er niet meer toe als de mensheid is vergaan? Tjonge, over egocentrisch gesproken. Maar het maakt me niet uit hoe ze vergaat, die wereld. Als ze dat maar niet morgen doet.

Als we onszelf niet vernietigen door een wereldomvattende atoomoorlog bv. dan kan een enorme meteoor ook een einde aan de wereld maken, maar als dat alles niet gebeurt gaat de wereld uiteindelijk ten onder doordat de zon is opgebrand en een rode reus word die in afmetingen groter word dan ons hele zonnestelsel en alle planeten opslokt. Dat gebeurt in ieder geval over een paar miljiard jaar.

Atoomoorlog

door het broeikaseffect of een oorlog tegen terrorisme.