Ik wil heeel graag een actievatie code van roamler maar ik ken niemand die er lid van is is er iemand die mij er een kan geven?

Op tv zag ik roamler en het leek me wel leuk voor het geld maar ook vooral voor de opdrachten maar nu HEB IK EEN CODE NODIG!!!
Is er iemand met zo code die hem alsjeblieft kan geven?

Alvast bedankt

Weet jij het antwoord?

/2500

Omdat het een beta is kon eerst iedereen zich aanmelden maar door het onverwachte succes zijn ze hier mij gestopt en ze gaan waarschijlijk in de definitieve versie deze weer weggeven. Je kan ze krijgen door mensen die je uitnodigen, deze uitnodigingen kunnen de huisige gebruikers beperkt weggeven door op een bepaald niveau te komen maar hiervoor moeten ze weer punten inleveren die ze ook in geld hadden kunnen omzetten. Wel zijn er sites om deze codes te winnen en je kan ze kopen op bijvoorbeeld marktplaats van gebruikers die hier iets aan willen verdienen. Ik raad je aan om te wachten tot de definitieve versie klaar is, wanneer dit precies is weet ik ook niet maar ik doe het ook.

kijk op http://blog.roamler.com/?p=339 daar staat in welke gemeenten ze nog roamlers zoeken en wat je ervoor moet doen. Mij is het gelukt!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100