hebben mensen de titanic ramp overleeft

Weet jij het antwoord?

/2500

Deels wel ja natuurlijk! Kijk maar naar de film die is gebaseerd op het echte verhaal en Rose heeft het toch echt overleefd samen met een paar andere 100 mensen.

Ja een vrouw die leeft nou misschien nog die speelt ook in het begin van de film

705 mensen hebben de ramp overleefd. De laatste overlevende overleed op 31 mei 2009 Toegevoegd na 1 minuut: Het ging om Elizabeth Gladys Dean, die op het moment van de ramp 2 maanden oud was. Dean werd 97 jaar oud.

Bronnen:
wikipedia

Op 6 mei 2006 overleed Lillian Gertrud Asplund, de laatste overlevende die zich nog iets van de scheepsramp herinnerde. Dit was een van de vele overlevende van de ramp. Zij was de laatste die nog in leven was. Nu zijn er geen overlevende meer.

Ja mensen hebben het overleefd. Niet veel natuurlijk, het was echt een enorme ramp. De laatste overlevende mens die nog leefdevan de Titanic is vorig jaar overleden. Wat ik me nog herinner was dat het een vrouw was.

Sterker nog 2 jaar geleden is de laatse overlevende overleden Op 31 mei 2009 overleed de laatste overlevende van de ramp. Het ging om Elizabeth Gladys Dean, Op onderstaande link zijn er veel weetjes te vinden

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Titanic_(schi...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100