Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Onder welke branche valt nanotechnologie?

Ik moet voor school weten onder welke branche nanotechnologie valt op http://www.kvk.nl/ondernemen/brancheinformatie/branchewijzer/

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
550

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Niet iedere branche is te vinden op jouw link. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat zo'n branche er niet is, maar de KVK zal waarschijnlijk niet iedere branche opnemen, om het overzichtelijk te houden.

Nanotechnologie kan wetenschappelijk onderzoek zijn, maar als het toegepast wordt, kan het industrie of zelfs handel zijn. Allerlei bedrijven gebruiken nanotechnologie of gaan dat de komende jaren doen. Ziekenhuizen, voedselindustrie, electronica, autoindustrie etc.

Er is een branchevereniging en die heet de MicroNano-branche. Te lezen in dit citaat:

"Het Nederlandse branchecluster voor microsysteem- en nanotechnologie MinacNed, heeft exact zes jaar na de oprichting een nieuwe voorzitter. Ronny van 't Oever, directeur-grootaandeelhouder van Micronit, neemt het voorzitterschap over van pionier Wybren Jouwsma."

Meer kun je lezen in de link hieronder.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Volgens mij valt deze onderzoek/meettechniek onder de branche : Industrie

Groet:Zoekertje
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding