hebben de verschillende natuurrampen van dit jaar iets met elkaar te maken?

de tornado in de VS, tsunami en aardbeving op japan, aardbeving in nieuw zeeland, aardbeving in Myanmar....

Weet jij het antwoord?

/2500

Het enige wat ze allemaal met elkaar te maken hebben, is dat het natuurrampen. Elk ander verband dat men bedenkt, is pure onzin, nergens op gebaseerd anders dan nonsens.

Indirect heeft het wel degelijk met elkaar te maken. Het is niet zo dat de tornado in de VS de tsunami opwekt, maar de laatste jaren komen steeds meer natuurrampen voor. Hier zijn een aantal verklaringen voor van wetenschappers, maar het komt erop neer dat de natuur 'aan het bewegen' is er steeds meer natuurrampen van dit karakter zullen voorkomen.

Het enige directe verband zijn die aardbevingen die rond dezelfde schol liggen (dus New Zeeland, Japan en evt. Californie, maar zover is het nog niet...).

De aarde waar op wij leven schept idd de omstandigheden die het mogelijke maken,dar al die rampen plaats vinden. Dus ja, de aarde is de verbindende factor.

Er bestaat nu een vermoeden dat de tornado in amerika wel iets te maken kan hebben met het mooie weer hier de laatste tijd .

Alles wat zich manifesteert, eender waar en eender wanneer, heeft 'iets' met elkaar te maken. Er is niets in het Heelal dat onbeïnvloed blijft door eender welke beweging op eender welke plaats. Ik ga hier niet overgaan tot technische verklaringen want dan zijn we nog een eeuwigheid bezig en dan raak ik steevast zelf in de knoop met mijn uitleg ;-) Maar vergelijk het heelal met een plasma-scherm (touch-screen)... je drukt er met je vinger op en verschijnt of verdwijnt iets naargelang de plaats die je hebt aangeraakt. Wel het heelal is een multi-dimensioneel plasma-veld waarin wij ook zichtbare en/of onzichtbare contactpunten met specifieke informatie en/of capaciteiten aanklikken waarna er zich verschuivingen voordoen in het veld. Indien je jouw vinger in een glas water steekt dan moet het water dat zich voorheen op de plaats bevond waar jouw vinger zich nu bevindt, ook opschuiven en de lucht die aanvankelijk de plaats van het huidige water zat moet ook weer verschuiven naar... andere oorden. Met Gedachten gaat het net hetzelfde. Ook dat zijn impulsen met een onmiddellijk effect in het Multidimensioneel Universeel 'Plasma'-veld. Van Gedacht wisselen dat zie je niet gebeuren met de 5 aardse zintuigen en toch hebben die verplaatsingen evenveel effect op het verschuiven van voorwerpen, mensen, planeten en ja dus ook op aardkorsten, wateroppervlakken enz. En zo blijven al die informatie en manifestatie-verschuivingen zich volgens een Perfect Geordend Stramien ten opzichte van mekaar plaatsvinden. Hoe erg sommige zaken ook lijken, ze zijn Altijd de voorbodes van een constructieve gebeurtenis waarvan wij de omvang nog niet kunnen bevatten. Slechts sporadisch krijgen wij daar zicht op. Na x-aantal Noodzakelijke Ervaringen komen wij er Automatisch achter hoe één en ander nu exact in elkaar zit. Ondertussen gewoon verder Ademen en Genieten van de Wonderen der Natuur ;-)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100