de bekende energiebronnen dreigen dus op te raken, wat doe je daaraan?

de bekende energie bronnen dreigen op te raken, wat doe je eraan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Zoeken naar alteratieven, zoals wind/zonne-energie en kernfusie.

Alternatieve energiebronnen De fossiele brandstoffen raken steeds sneller op, de prijs van een vat olie blijft maar stijgen. Er zal een punt komen waarop de energiebronnen van nu, uitgeput zullen zijn. Gelukkig wordt er nu al volop onderzoek gedaan naar alternatieve methoden om energie op te wekken. Zal binnenkort alles op duurzame stroom van wind, water en zon draaien of zal de mens energie generen met kernenergie of waterstoffusie. Kijk maar eens snel op deze site, vind je vast een heleboel wat je vraag kan beantwoorden ;)

Bronnen:
http://wetenschap.infonu.nl/onderzoek/1332...

Zuiniger worden, alles duurder maken welke hiervan gebruik maken. Alternatieven zoeken. Dit doen we allemaal al een tijdje. Laat ik het zo zeggen, het zal alleen maar meer opraken. We kunnen het niet laten aanvullen. Een schone stoep kan alleen maar vuil raken, het zal nooit vanzelf weer schoner worden.

Dat is een goede vraag. Duurzame energie lijkt inderdaad een goede oplossing. Overstappen op duurzame energie thuis hoeft niet eens ingewikkeld te zijn en is vaak nog goedkoper.

Bronnen:
https://www.mainenergie.nl/duurzaam

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100