Hoe kun je goed gebruik maken van je beschermengel?

Ik ben wel eens bij een paragnost geweest en die vertelde mij dat ik een beschermengel hebt en dat ik daar veel krachten uit kan halen. Nu vraag ik me af hoe? (alleen serieuze antwoorden)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Natazzz, als dat echt het enige is wat de paragnost gezegd heeft... 't zal goed bedoelt zijn maar dat kan iedereen je vertellen. Maar goed, je wilt weten hoe je contact kan maken met je beschermengel. Want ik heb het vermoeden dat je dat bedoelt als je goed gebruik wil maken van je beschermengel :-) 't Is misschien simpeler dan je denkt want engelen staan met liefde klaar als je om contact met ze vraagt. Niet om je te vertellen wat je doen moet in je leven of welke stappen je moet ondernemen maar meer om je met liefde te ondersteunen en aan te moedigen terwijl je je een eigen keuzes maakt. Je behoudt altijd je vrije wil. Een engel zal nooit manipuleren. Dat wil dus zeggen dat het het allerbelangrijkste is om je eigen innerlijke kracht te ontwikkelen. Mocht dat eens een periode niet lukken dan ondersteunen ze je met liefde als je dat wilt. Als je dat zélf wilt. Als je er zelf om vraagt. Je kan gewoon met ze praten, hardop of in gedachten en ze vragen om een voor jou overduidelijk en niet mis te verstaan teken dat ze er zijn want je moet mij of iemand anders niet zomaar klakkeloos geloven.Wacht na je vraag gewoon af, ga er vooral niet de hele dag mee bezig zijn. Je hoeft alleen maar open minded en neutraal te zijn en af en toe te glimlachen als je eraan denkt :-))

Vraag het aan de paragnost

Bronnen:
mezelff(:

Hoe kun je een serieus antwoord verwachten op zo'n dubieuze vraag. Je kunt er geen gebruik van maken,om de doodsimpele reden, dat beschermengelen, net als alle andere soorten imaginaire wezens niet bestaan! En dit is een serieus antwoord.

Persoonlijk zou ik basejumpen willen uitproberen.

Iedereen heeft een beschermengel, en iedereen kan daar heel veel kracht en sterkte uithalen. De beschermengel geeft je ook tips. Dat gebeurt echter alleen als je je beschermengel toelaat in jouw leven. Als jij te strak leeft volgens andermans regeltjes, als je onvrij bent, kun je geen contact krijgen met je beschermengel. Je beschermengel zit in je. Je beschermengel is in feite je eigen kracht, je eigen wijsheid. Hij wordt ook wel eens een "onderbuikgevoel" genoemd, of intuïtie. Echte kracht bereik je door deze kracht en sterkte niet *buiten* jezelf te zoeken, maar *in* jezelf. Daar komen die kracht en sterkte namelijk vandaan: uit jouzelf. Maak van jezelf geen zwak en afhankelijk persoontje. Vind je eigen innerlijke kracht. DAT is je beschermengel!

Het gebruik van een beschermengel heb je niet zelf in de hand, ze wordt jr grgrvrn als je hem nodig hebt, door onze grote God. Hij heeft een leger van engelen die Hij er op uit stuurt om Zijn kinderen te beschermen en te bewaren. Dus geen enkele knappigheid van onszelf. Toegevoegd na 6 uur: Nee Marleen, het is een eerlijk omgaan met eigen krachten, die zijn maar zwak en klein. Maar onze goede God geeft ons graag wat we nodig hebben, mild en overvloedig. Het lijkt moeilijk maar niets is heerlijker dan in een afhankelijk leven met God te wandelen in dit leven. Dus geen klap in het gezicht van mensen die het moeilijk hebben, maar een vinger uitgestoken naar Wie we mogen gaan als alles ons tegen schijnt te zitten. Dat we dus niets alleen behoeven te doen. Er is een mooi gedicht, het begint zo: ga niet alleen door het leven, die last is u te zwaar. Hartelijke groet, Cor

ja ik heb er ook een,de ene beschermengel is sterker dan de ander. in de stilte de natuur,of in je kamer,ermee praten,alsof je met een vriend praat.en vertel hem je angsten,en of je wensen. contact helpt!,ook al zie je je beschermengel nooit.het is zoals bidden.

Door een ringetje door je beschermengel te doen kun je er goed gebruik van maken. Je kunt hem in je broekzak stoppen, plus je raakt nooit meer je sleutels kwijt!

Bronnen:
http://www.spirituelewinkel.nl/contents/nl...

ze beschermen je, en je kunt er geen kracht uithalen, ze doen hun werk gewoon... PS ik geloof niet in paragnosten

Van oudsher is een gebed een bekende manier waarop we praten met de spirituele wereld. Dan zijn we rustig, we concentreren ons, en we vragen. Daarna vertrouwen we dat ons gebed zal worden verhoord, op welke manier dat ook zal zijn. Stil zijn, vragen en vertrouwen, dat zou je kunnen proberen. En ga er maar van uit dat je niet de enige bent met een beschermengel. Die hebben we allemaal!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100