Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Kun je een energie opwekker maken die zichzelf voorziet van energie?

Is het mogelijk dmv tandwielen een zelfvoorzienend apparaat te maken Als je een groot tandwiel rond laat draaien op energie en deze een kleiner tandwiel aan laat draaien die energie opvangt en weer voed aan de grote tandwiel?

En zou zoiets ook kunnen zorgen voor een overwaarde aan energie?

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
624

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Je bedoelt waarschijnlijk Perpetuum mobile. Al veel wetenschappers en fysici hebben zich het hoofd hierover gebroken. Tot op vandaag is dit nog niet uitgevonden. Maar volgens sommige out-of-the-box geleerden zou er zoiets bestaan als 'donkere energie', een vorm van anti-zwaartekracht. Deze energie zou het constante uitdijnen van ons heelal verklaren. In combinatie met de zwaartekracht zo er dan wel een continuë energetisch beweging kunnen onstaan. Maar wie weet is ons heelal net een enorm Perpetuum Mobile op zichzelf, maar zover kan ik nu ook weer niet nadenken. Alhoewel... onze planeten staan toch ook nooit stil... hehe
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Je zou er wereld beroemd er mee worden, als je dat zal lukken, maar helaas, je kan alleen maar energie verliezen en nooit meer krijgen dan je er in stopt.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding