Wat is dit voor een steen en hoe laad ik hem op?

Ik heb zo'n soort steen een jaar geleden gekocht op een paranormaal beurs maar ik vraag me af watvoor steen het eigenlijk is. Het licht dat er doorheen valt is oranje/geel.

Toegevoegd na 50 minuten:
Met opladen bedoel ik niet de steen met een snoer in een stopcontact stoppen. Zie reacties op mijn vraag.

Toegevoegd na 2 uur:
Met het feit dat bijna niemand serieus op deze vraag reageert en er de naam "niet realistisch" aan geeft in mijn achterhoofd, sluit ik deze vraag. Mijn dank gaat uit naar de antwoorden waar ik wèl wat aan heb gehad.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het lijkt me op een opaal, zie onder andere de foto's die verderop in dit Engelstalige wikipedia-artikel staan. Over opladen kan ik geen zinnig woord zeggen.

Bronnen:
http://en.wikipedia.org/wiki/Opal

Edelstenen moeten regelmatig gereinigd worden onder stromend water en opnieuw opgeladen worden. De edenstenen bij enkele bergkristallen leggen geduurende 12 uur is een zéér krachtige manier om edelstenen op te laden. Om deze werking nog te versterken kan je de Seraphis Bey essence gebruiken om je edelstenen te reinigen. Seraphis Bey essence wordt gebruikt voor de zuivering van ruimten, chakra's, edelstenen en aura's. 30 ml tinctuur-spray : 21.00€ Als je deze tinctuur gebruikt om je edelstenen te reinigen ipv stromend water, zal je een diepere reiniging van je edelstenen creëren. Als je dit combineert met het terug opladen bij bergkristallen, zal je edelsteen zéér zuiver en krachtig zijn en jouw zuivere en krachtige energie doorgeven. (de specifieke trilling van de edelsteensoort wordt niet vervormt door deze reinigings - en oplaadmethode)

Bronnen:
http://www.aroma-atelier.be/edelsteentherapie.htm

Leg hem maar tussen de kiezelstenen op jouw tuinpad, dat is m.i. het enige waar ie geschikt voor iets, de tuin verfraaien. Zit er een snoer aan met een stekker? Indien niet kan deze steen niet opgeladen worden. Ik vraag me trouwens af, of het wel een steen is.

Duidelijk een prachtige opaal! Over opladen kan ik je niet verder helpen.

Het lijkt op een opaal. Maar.. Als dit een steen is die groter is dan een kleine cm, en het heeft geen honderden euro's gekost, dan ben je opgelicht; Opalen zijn zeer kostbaar (een beetje opaal voor een oorbel kost al snel 50 euro). Er zijn geen er op gelijkende edelstenen. Het idee dat een edelsteen zijn kracht verliest is misvat. Ederstenen ontstaan onder ongelooflijke omstandigheden, en zitten vervolgens duizenden jaren opgesloten in de aardlagen. Gedurende ons leven verliezen ze niet de krachten die hierin opgesloten zitten. Je moet ze dus niet opladen. Mensen die dat beweren hebben niet heel veel idee van hoe edelstenen ontstaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100