Hoe kan het dat mijn klokken zonder duidelijke reden stil blijven staan?

Mijn klok bleef opeens stilstaan, dus ik dacht 'goh, de batterij zal wel leeg zijn', dus ik deed er een nieuwe in. Een paar dagen heeft hij het gedaan, kaar daarna stond hij weer stil. Dus ik ging ervan uit dat hij kapot was. Ik heb dus maar een nieuwe gekocht en die opgehangen, en de oude nog eens geprobeerd met weer een nieuwe batterij, die had ik even ergens anders neergezet. Tot mijn verbazing werkte hij weer perfect. En nu.. Blijft mijn nieuwe klok steeds stilstaan! Hij hangt op dezelfde plek waar eerst mijn oude hing dus ik begin eraan te twijfelen of het niet aan de plaats ligt waar hij hangt, iets met aardstraling of een magnetisch veld ofzo..
Heeft iemand misschien een verklaring voor dit alles en het liefst een tip hoe ik het kan oplossen zodat mijn klok weer blijft lopen? Alvast bedankt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik had dat ook met mijn klok, ik had hem hoog hangen en bij een memo bord. Bleek hij door de magneten aangetrokken te worden. Ik denk dat het bij jou door de aardstralen komt? Ik denk dat je beter een andere plek kan zoeken voor je klok. Succes!

De oorzaak kan ook zijn gelegen in leidingen in de muur of aan de andere kant van de muur, dus inderdaad de plaats. Verplaats hem eerst een paar decimeter en als dat niet helpt naar een heel andere plek in huis om te vergelijken. Aardstralen zou ik niet serieus nemen. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100