hoe is het mogelijk dat drones vaak de gewenste lieden uitschakelen, hoe weten ze waar ze zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In de landen in kwestie betaalt de USA 'spionnen' die de personen in kwestie moeten volgen. Uiteindelijk wordt er een GPS-positioning device in de auto van de te treffen persoon geplaatst, waardoor een raket makkelijk zijn doel kan vinden. Als dat niet mogelijk is, wordt mondeling de plek van het object doorgegeven. Dan wordt de drone handmatig daar naar toe gestuurd. In de Nevadawoestijn is een militair centrum waar militairen op afstand de drones - over ter wereld - kunnen besturen en zo nodig een aanval uit kunnen laten voeren.

Het instellen van foto's misschien. Satelietfoto's en anders eerst observeren met een verkenner, en die een foto laten maken.

Dit kan alleen maar wanneer de mensen die de drone sturen, exact weten waar het doel zich bevind. Dikwijls zijn de direkte medewerkers van het doel de tipgevers, Het gaat dan over veel geld dat de tipgevers ontvangen of is het zuiver een wraakaktie van de tipgevers, Dikwijls is er sprake van een vast patroon in de handelingen van het doel(gebruiken steeds het zelfde voertuig, vertrekken altijd op het zelfde moment, eten op de zelfde tijd enz Daar wordt dan gebruik van gemaakt, tipgevers kunnen dan juist voor de aanval een bevestiging geven. Robby BB

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100