Belt de politie anoniem??

Ik word elke dag wel 2 keer gebelt om 11 uur en ongeveer 4 uur s avonds.
Kan dit de politie zijn? Belt de politie anoniem?

Weet jij het antwoord?

/2500

De politie "kan" anoniem bellen, maar hoeft zeker niet altijd. Ze bellen meestal van hun kantoor, en je krijgt dan het nummer van dat kantoor (politie bureau) te zien. Het is dus niet zeker of het de politie is. Pak je telefoon eens op, dan weet je het zeker :p

Als de politie belt met de mobiele telefoons welke uitgegeven zijn aan de medewerkers bellen ze meestal met afgeschermd nummer. Zo ook het geval met de kantoornummers. Als u het vermoeden heeft dat de politie u om wat voor reden dan ook moet bellen is de kans zeker aanwezig dat dit politie is!

Als politie per se met jou willen praten, zij zouden ook thuis kunnen komen. Om van zeker te weten het beste is om op te nemen. Het kan ook iemand anders zijn met goede nieuws, wie weet misschien heb je een prijs gewonnen.:-)

toen ze mij belden (had niets te verbergen en was blij met het 'blauw') belden ze idd anoniem. door gewoon op te nemen weet je het zeker, want er zijn meer mensen die anoniem bellen uiteraard. stel dat het de politie is die herhaaldelijk belt, en helemaal rond die tijd, zullen ze je waarschijnlijk graag willen spreken. niet opnemen voorkomt niet dat ze je te spreken krijgen, maar mogelijk heb je je redenen om niet op te nemen.

Neem eens een keer op, dan weet je wie het is.

De politie kan met mobiele (onbekende) nummers bellen. Als je de beller niet vertrouwd (of twijfelt aan het feit dat deze een politie medewerk(st)er is) vraag dan de zijn of haar naam en zeg dat je terug belt naar het lokale politiebureau. Hiermee weet je zeker iemand van de politie te spreken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100