Wat is meest wijze boodschap die iemand ooit aan je gaf?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ha, die Berry; Het gaat niet om wat je bereikt, maar om de keuzes die je maakt. Voor mij nog steeds een leidraad.

Help jezelf, niemand anders kan dat beter.

Die werd mij in stilte medegedeeld... en daar werd ik heel stil van... hij die weet spreekt niet, hij die spreekt weet niet...

Dat iedereen zich met iets identificeert en dat dat steeds iets anders is. Dat je je niet moet identificeren met de buitenkant. Dat je altijd op je gedachten moet letten.

Leef !

Wees jezelf.

Mijn vader: Als je niet leert met mes en vork eten krijg je straf! xD

Denk aan jezelf. Als je altijd maar aan andere denkt vergeet je jezelf.

Je wordt altijd door een strontkar overreden, nooit door een koets.

Vertrouw op je gevoel, dat geeft vrijwel altijd aan wat je moet doen. Gebruik je verstand om hetgeen te realiseren dat je gevoel je heeft ingegeven. Voorwaarde: Je moet zo dicht mogelijk bij jezelf staan, als je niet dicht bij jezelf staat kun je niet goed op je gevoel vertrouwen. Geen schaamte voor je gevoel.

Laat je nooit zeggen dat je iets niet kan.

Een mens lijdt het meest door het geen dat hij vreest niet op komt dagen. Met andere woorden; het heeft geen zin om je van te voren over van alles druk te maken over dingen die misschien helemaal niet komen gaan.

Een oude docent Grieks vertelde voor Kerstmis het verhaal van Pandora. Als alle rampen over de wereld zijn uitgestort; als Chaos en Nix regeren over de woestenij die wij ooit steden noemden; als gevoel verbannen is en verstand verstomd; dan blijft er één ding op de bodem van 'Pandora's box' achter: hoop.