Waar vallen vrouwen meer op, gevoelige of macho mannen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Van allebei een beetje, dus van allebei niet te.

volgens mij verschilt dat per vrouw. Ikzelf heb niet graag een macho, terwijl genoeg vriendinnen van me niets anders willen.

Geen macho, maar ook niet te gevoelig ;) Beetje van beide denk ik.

Ik val op gevoelige macho mannen...

Een soort mix tussen die twee? Ik weet niet, ieder heeft zo zijn eigen voorkeur. Mensen zijn nou eenmaal niet of 100% gevoelig, of 100% macho. Ik zou vooral lekker jezelf zijn. Stel je voor dat je je helemaal anders voordoet en dat daar het meisje op valt, dan moet je de rest van je leven een toneelstukje spelen!!!! Vermoeiend!

karakter, en dat kan macho of gevoelig zijn of beide

Er zijn talloze onderzoeken gedaan naar dit fenomeen en toch komt keer op keer naar boven dat vrouwen op macho mannen vallen. (uiterlijke kenmerken van machomannen) Maar de vraag is nu; wat is een macho man en wat is een gevoelige man? Alsof een machoman niet gevoelig kan zijn of andersom.

Vrouwen vallen op uiterlijk. Indien dat tegenvalt, zullen ze de moeite niet doen, om te ontdekken of de betreffende man ook gevoelig is.

Dat zal per vrouw verschillen, net zoals mannen op andere vrouwen vallen.

Een onzeker persoon zou sneller afgaan op het macho type, dit is puur omdat ze zich hierbij veiliger/zekerder voelt ( er zijn uiteraard uitzonderingen op deze regel) een zekere vrouw zou het minder nodig hebben en dus sneller voor een gevoelig persoon gaan

ik vind het allebei wel leuk maar als ze het allebei een beetje hebben dus een beetje macho en een beetje gevoelig maar mannen moeten vooral zichzelf zijn en respect voor je hebben dan kom je bij mij al ver

dat is per vrouw verschillend, allereerst als ze de man nog niet kennen op uiterlijk natuurlijk. Daarna als ze de ware aard kennen, wat ze willen natuurlijk. Maar dat is andersom precies hetzelfde, mannen zullen ook in de eerste instantie gaan voor uiterlijk, als ze de vrouw kennen kunnen ze ook voor gevoelige vrouwen of machovrouwen gaan.... Smaken verschillen en gelukkig maar, anders zouden we mekaar moeten vermoorden voor die ene man/vrouw!

Tussen mannen vallen vrouwen meer op, echte mannen dan.

als een vrouw een echte vrouw is, valt ze op een echte man. Een man die zij wenst als vader of verwekker van haar kinderen. En hoewel het feminisme de mannen heeft toegeroepen hun vrouwelijke kanten te ontwikkelen. willen we iets anders. We hebben al vriendinnen. dus de man mag macho-achtig mannelijk zijn. Er moet wel geestelijke contact mogelijk blijven, want een man moet ook een vriend zijn. En andersom is dat in de tegenwoordige tijd ongetwijfeld eveneens zo.

Vrouwen vallen op beide mannen, naar gelang hen hormonen opspelen. het is bewezen dan ze rond de tijd dat ze vruchtbaar zijn op macho mannen vallen, mannelijk en sterk aangezien die het oergevoel aansterkt dat deze mannen sterke en gezonden kinderen geven. Tijdens de rest van de maand willen we een gevoelige man, die goed voor de kinderen zorgt, en vooral ook betrouwbaar is. Ook een oergevoel, deze mannen kwamen thuis na het jagen en bleven niet bij de buurvrouw in een hol verder hangen :-)

ik denk dat t ook aan de leeftijd van de vrouw ligt.toen ik puberde viel ik meer op "macho" mannen.maar raakte snel verveelt bij zo'n man.ik kon er geen klik mee houden,dat verwaterde snel.er zijn ook héél wat "foute" keuzes geweest..toen leerde ik iemand kennen,die mij snapt en respecteerd zoals ik ben,we delen dezelfde humor,streven dezelfde doelen..elke dag samen is een feest.en hij is ook wel ietsie pietsie macho,maar dat op een schattige manier.

op iemand die zichzelf is. het klikt of het klikt niet iedereen heeft wel een gevoelige en een macho kant. zou me er niet ter druk om maken :D

Geen van beiden.... Geef mij maar de "normale" man, dan was ik blij.

Volgens mij vallen de meeste vrouwen op 'mannelijke mannen' macho's dus, ook wel bad boys genoemd. Mijn zus viel altijd voor macho's, en ik zeg al jaren tegen haar neem eens een lieve jongen, iemand die er voor je is en die niet half ontspoord is, maar gevoelige jongens wekken vaak geen interesse bij vrouwen. Inmiddels heeft ze wel een aantal goede jongens een kans gegeven, en dat is absoluut gelukt! Alleen op het begin vondt ze ze echt niet leuk, dat moest groeien. Macho's hebben dus meer aantrekkingskracht omdat dat hun ding is, gevoelige jongens kunnen niet van 50 meter afstand laten zien wat hun pre is en bij macho's springt dat er vanaf.

Ligt eraan waar je die man voor nodig hebt.Zoek je een goede toekomstige vader voor je toekomstige kinderen dan wil men graag een gevoelige man.Wil je je man hebben om te "showen",dan zoek je een machoman. Toegevoegd na 11 uur: Het is volgens wetenschappers bewezen,dat als een vrouw ovuleert,dat ze een goede,normale man zoeken.Iemand die klaar staat voor haar,en dat staat een macho meestal niet voor je.Die denkt eerst aan zijn uiterlijk,dus aan zichzelf.

Bronnen:
Eigen ervaring

Ik persoonlijk val niet zo op gevoelige mannen, maar te macho is ook niks. Een gulden middenweg is leuk.

Een Stoere xd maar niet zo arrogant ;P

Veel vrouwen willen graag op gevoelige mannen vallen. Maar vrouwen vallen (bijna) altijd voor de macho man. Zou het evolutionair bepaald zijn?

Gevoelige macho's.

ik hou ervan als mijn man ook gevoelig kan zijn en beetje macho vind ik ook wel keischattig zodat je toch weet dat hij diep van binnen anders is ;)

gevoelige mannen daar hb je het meest aan

Ik denk dat vrouwen meer vallen op mannen die Niet al te macho zijn, maar ook niet al te gevoelig.

Ik denk dat vrouwen vallen voor mannen die aandacht, liefde en respect voor hun hebben, en hun ook de ruimte geven om zich te kunnen ontwikkelen. De man moet ook een echte man zijn, betrouwbaar, gevoelig, en een echte vader voor zijn kinderen.

gevoelig maar wel een beetje stoer en graag dat ze aan sport doen en jongens waarmee je grapjes kan maken die wel tegen een stootje kunnen

Tijdens het maken van kinderen: macho mannen. Tijdens het opvoeden van de kinderen: gevoelige, zachtaardige mannen. Dit is wetenschappelijk bewezen.

Sommige op geld, heeeeeel veel het liefst. Als ie dat niet heeft dan moet ie een zachtgekookt eitje op bed brengen. En...., tegenwoordig moet ie toch ook wel een bakfiets hebben, wil ie een beetje in de picture zijn. Dus als je wat wilt verdienen; de bakfietsenhandel zit in de lift.

dit lijkt me geen vraag, - macho Ook al denken ze af en toe van niet. Gelukkig alleen voor de niet macho's verpesten deze mannen alles toch wel en zullen VROUWEN nooit met een macho eindigen. Probleem gevallen eindigen wel met macho's maar dat is niet erg. En dan heb je nog de macho's die lief worden of thuis geen macho zijn. Maar dat zijn dus eigenlijk uiteindelijk geen macho's. Ze vallen er dus wel op maar blijven er nooit mee samen.

In de natuur gaan de meeste vrouwen voor een mannetje met typisch mannelijke karaktereigenschappen (lange manen, groot en imposant met goede genen en goed in staat de vrouw en jongen te verdedigen. Een zwak mannetje zal geen kans maken en worden verjaagd, dit is de natuur en zorgt voor sterk nageslacht. Bij de mens zie je twee typen vrouwen, het onderdanige vroutje en het dominante vrouwtje. Het laat zich raden dat de onderdanige vrouwtjes voor een macho man zal gaan (hoewel macho misschien beter vervangen zou kunnen worden door mannelijke en dominant) Ook is er een tussenvorm, de zelfverzekerde man met een zachte kant. Veel vrouwen vinden zo`n man heel fijn, kan goed met de kinderen overweg , is toegeeflijk en sociaal. Maar als ik zou moeten kiezen zo ik toch voor de mannelijke man gaan zolang hij maar niet overdrijft.

Dat hangt er natuurlijk vanaf welke vrouw je wilt, iedereen is anders en heeft een andere smaak. Nog een tip:als je verliefd bent op een meisje, blijf dan je zelf, als je moet veranderen voor iemand is hij/zij het niet waard.

Dat zou voor iedereen persoonlijk zijn,het schijnt zelfs zo te zijn dat we onbewust op geur vallen. (feromonen) eerlijk gezegd dames en er zijn weinigen die het durven te bekennen ,maar ik val op mannen die een boel aandacht aan mij besteden,niet materieel maar leuke brief (sorry beetje ouderwets),smsje en mag best wel ondeugend zijn.(toch beetje macho?) Wij vrouwen willen toch zich versiert blijven voelen? Humor is ook belangrijk en een gulle lach.Dan valt de vraag wel mee weg gevoelig of macho? Dat was zeker de bedoeling niet. als je denkt macho ruwe bolster hoort daar ook blanke pit bij die staat weer voor gevoeligheid.het is toch kracht(hoeft niet fysiek) die je uitstraalt wat aantrekkelijk maakt voor vrouwen.

op mij macho gevoelig grappig lief én ook nog mooi...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100