Zou je toestemming kunnen krijgen om een enquête te houden op GV?

Bijvoorbeeld met het stellen van een vraag:
"Wat vindt je van het instituut Koningshuis?" en dan met een uitleg een link op te nemen naar een enquêteformulier op internet. Daarnaast de belofte dat je de resultaten zal toevoegen na afloop.

Ik moet in het kader van een avondstudie binnenkort een meervoudige regressie analyse van zelf verzamelde data doen, vandaar mijn vraag.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Regressie-analyse

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Gewoon proberen, mag het niet wordt die vanzelf verwijderd en heb je het antwoord op deze vraag !

Inderdaad gewoon proberen. Maar ikzelf zou toch eerst met de Beheerder mailen en kijken of het mogelijk is. De mogelijkheid dat GV voor commerciele doeleinden wordt gebruikt is miniem denk.

Meestal reageren er maar een gering aantal mensen, dus misschien heb je meer kans als je een gestandadiseerd verhaaltje schrijft met een link naar je vragenlijst en zoveel mogelijk mensen een pb stuurt. Dan bereik je waarschijnlijk meer mensen en hoef je je niet druk te maken dat je iets doet wat niet de bedoeling is..

Je kunt vragen of iedere GoeieVrager de link wil door mailen/sms-en/IMmen/etc naar een paar goede vrienden en kennissen, met een kleine uitleg over je avond-studie-project. Als iedereen hier antwoord hoeveel mensen ze gebuzzed hebben, heb jij een vraag met een antwoord.

Bronnen:
Die buzz kun je ook nog elders opstarten...

Gebruik de contactknop onder aan de site en stel je vraag aan de beheerder.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100