Zijn homosexuelen over het algemeen welbespraakter en verbaal beter dan heterosexuelen?

Volgens een Belgische proffessor is dat zo,maar ik heb mijn twijfels.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ze zijn wel vaak erg creatief en daar zal welbespraaktheid best eens een onderdeel van kunnen zijn!

Als ik puur afga op mijn logica lijkt me dat onzin. Homoseksualiteit is niet voorbehouden aan slimmere mensen of mensen uit een bepaald niveau. Wat misschien wel zo zou kunnen zijn is dat in bepaalde maatschappelijke groeperingen statistisch meer mensen 'uit de kast' komen, waardoor het zo lijkt dat homoseksuelen in dat opzicht verschillen van heteroseksuelen. Zou je misschien eens je stelling kunnen onderbouwen met naam Professor of een publicatietitel? Toegevoegd na 8 minuten: Ik bedoel: zou je je vraag kunnen toelichten met een verwijzing naar de professor of publicatie?

De vraag is of dit is onderzocht, en zo ja, door wie (en hoe!!). Mijn eigen onderzoek toont aan dat de meeste homosexuelen in Hilversum werken. Bij de televisie. Maar je snapt dat van dat onderzoek weinig klopt (en toch is de conclusie niet fout). "Een Belgische professor". Weet je, de paus heeft ook gestudeerd, en niet te weinig ook. Maar die vind dat alle homosexuelen ziek zijn. Dan denk ik dat hij er heel gestudeerd een paar mijl naast zit.

Mensen die openlijk voor hun van de norm afwijkende geaardheid uitkomen zullen minder moeite hebben met zelfvertrouwen, en daarom spontaner zijn. Daar zit wel een kern van waarheid in denk ik, en in de praktijk blijkt dat ook!

Dan zou Balkenende een homo moeten zijn in mijn opinie. Wel zijn ze meestal creatiever en aardiger.

Slechter, hun nichterigheid mengt zich in de sociale code Nichten zijn een deel van de homosexuelen. Die halen het gemiddelde naar beneden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100