Hoe groot is de komeet Elenin precies?

hoeveel voetbalvelden groot? en waar is de grootste schade
als het op 15 september 2011 zou inslaan of zou het de aarde uit zijn baan kunnen leiden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Antwoord op je deelvraag: de kans dat de komeet inslaat op aarde is minimaal. "In December bestond de verwachting dat de komeet op 8.8 x de afstand Aaarde-Zon aan ons voorbij zou trekken. De Maan bevind zich op 0.00256 x de afstand Aarde - Zon om je even een idee te geven van de afstanden waarover we het hier hebben." http://iturl.nl/snRuJ , ook meer info en een illustratie van hoe groot die afstand is. "Er bestaat een aannemelijke kans dat de komeet het nodige ruimtepuin in zijn staart meesleept waar we hier op Aarde nog wel eens last van zouden kunnen krijgen als we de verwachtingen in acht zouden moeten nemen." In de tweede helft van dit jaar wordt de komeet zichtbaarder, en misschien dat we 'm zelfs met het blote oog kunnen zien (oktober-november de grootste kans).

Waarschijnlijk, einde van het meeste leven op aarde!! Toegevoegd na 9 minuten: Hij is vier honderd bij acht honderd meter!!!

9 kilometer ^6 miles

in ieder geval groot genoeg om heel wat schade te kunnen aanbrengen bij evt inslag ... NASA reactie 1: "we kunnen niet garanderen dat elenin de aarde gaat missen" NASA reactie 2(1 week later): "elenin gaat de aarde voorbij met een afstand van ong. 35 mil. km... en dat terwijl in amerika en rusland de schuilkelders als paddestoelen IN de grond groeien!

Bronnen:
http://www.niburu.nl/index.php?option=com_...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100