heeft iemand ooit gehoord van mr gordy?

Ik heb een docu gezien over een meisje dat steeds met een man (mr gordy) aan het praten was die al jaren dood is
en nu jaren later ziet ze nog steeds naar eigen zeggen geesten..
zou dat nou echt zo zijn? ik blijf er over piekeren..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb de documentaire ook gezien en kan de verschijnselen die in de documentaire zijn te zien, niet verklaren. Ik wil je wel de volgende overwegingen meegeven: 1. Het is een Amerikaanse documentaire. Amerikanen zijn over het algemeen bijgeloviger en meer gericht op onverklaarbare en spectaculaire dingen dan Europeanen. 2. De documentaire is waarschijnlijk spannend(er) gemaakt om kijkers vast te houden. Het is dus mogelijk dat elementen uit het verhaal zijn overdreven. Zo'n documentaire biedt niet alleen informatie, maar ook een soort entertainment of ontspanning.

Ja, dat is echt zo. Anders zegt ze dat toch niet?

ik snap niet dat je vraag als ''goede vraag'' is gemarkeerd maar ik zou me er niet al te druk over maken...... ooo mn antwoord is...''neen''........

Ik denk dat dat meisje echt geesten ziet. Anders zou ze een heel goede bedriegster zijn, en dat geloof ik eerlijk gezegd niet. Zij ziet dus echt geesten. En ze praat er echt mee. Dat wil echter niet zeggen dat die geesten ook bestaan. We hebben tot nu toe geen enkele aanwijzing dat geesten bestaan. Ik weet dat veel GV-ers dit niet met mij eens zijn, maar geesten bestaan alleen in de gedachten, gevoelens en ervaringen van mensen. Je kunt geesten ervaren. Je kunt ook andere dingen ervaren die er in werkelijkheid niet zijn. Samengevat: --  Dit meisje ziet echt geesten en praat er echt mee. --  Die geesten bestaan in werkelijkheid niet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100