Bestaan er eigenlijk (al) goed werkende Jetpacks, en wanneer vliegen we daarmee naar de supermarkt? Of is dat uitgesloten?

Je weet wel een rugzak met straalmotoren...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja en misschien wel nee. Zie:

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/vraag/werk-vliegen.23198

Ik zie dit nog niet zo snel gebeuren...

Ze zullen wel bestaan,maar ik zie het niet snel gebeuren,dat ze ter beschikking van de gewone burger komen,er kleven nog te veel gevaren aan.

Ha, die ESVW; De oversteek van de Straat van Gibraltar met een jetpack is pas nog mislukt, maar de supermarkt is natuurlijk meestal een stuk dichterbij. Probleem is alleen; waar laat je dat ding tijdens het boodschappen doen en hoe neem je de boodschappen mee naar huis?

In theorie zouden we ze inmiddels al wel moeten kunnen maken. Er kleven echter zo veel bezwaren aan, waarvan de milieutechnische natuurlijk absoluut de grootste zijn, dat ik het er nog niet snel van zal zien komen. Veel futuristische toekomstvisies uit met name de jaren 50 en 60 zullen voornamelijk vanwege dat milieubezwaar niet door gaan. In die tijd kon de energie natuurlijk niet op en waren de milieubezwaren nauwelijks bekend, zeker niet bij het grote publiek, maar inmiddels weten we gelukkig beter.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100