hoe komt t dat je soms ook badend in t zweet of angstig,huilend wakker word

dat je dan eerst bij moet komen van n droom die zo eng of erg was dat je je eerst even van moet acclimatiseren om weer tot de orde van de nacht te komen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In dromen kan alles, en je hebt prettige en nare dromen. Ik denk zelf dat je wakker wordt als en omdàt een droom tè eng of naar is, misschien trekt je geest aan de noodrem, misschien doet je lijf dat omdat je zo zweet, dat weet ik niet precies. Voor mij geldt wel dat de snelste manier om het op te lossen is: licht aan, zorgen dat je ademhaling normaal wordt, rustig ademhalen, en zodra je je bed uit durft: even rondlopen. Bewegen schudt de laatste restjes van zo'n nare droom van je af, en daarna kun je weer rustig gaan slapen. Als ik te snel ga slapen, dan komt zo'n droom soms gewoon terug.

dromen zijn vaak verwerkingen van dingen die je meemaakt onbewust heb je iets niet goed verwerkt en daar ga je over dromen of eng dromen en dan kan je in paniek wakker worden en vraag je je nog af ..heb ik het gedroomd of niet..

Echt balen is dat, je kunt je dan zo rot voelen. De reden is toch dat je iets heel erg dwars zit,ergens diep in je onderbewustzijn. Of dat je over iets bewust of onbewust heel erg gespannen bent. Of misschien heb je recent iets naars meegemaakt. Wat ook nog zou kunnen is het zien van een heel spannende enge film. Dat kan ook onverwachte nare dromen opleveren. Voor de volgende nacht, hoop ik dat je beter slaapt, succes alvast.

Je dromen komen vooral uit je onderbewustzijn en dat onderbewustzijn is de spiegel van je dagelijkse leven, dus kijk je in je dromen even terug naar je dagelijkse leven. Daar gaat het dus niet helemaal naar wens.

Eigenlijk is het heel simpel, waar je je in het doorgaanse leven heeeel diep van binnen zorgen overmaakt en deze niet wil begrijpen/accepteren..zul je het in dromen uiten...

Doordat er in je dromen iets gebeurd waardoor je zo wakker word!

Als je wakker bent en er gebeurt iets engs of ergs, dan moet je ook eerst even bijkomen. Dat werkt in je dromen precies zo. Dat heeft gewoon even tijd nodig. Als je plotseling wakker wordt, zit je onderbewuste er nog wel midden in en moet de indrukken nog verwerken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100