Wat is het evolutionair doel bij de mens van een zgn sportuitlaat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Helemaal niets. Wat nou evolutionair doel? Mannen die denken dat het stoer is om zoiets te hebben, als je meer PK's wilt een beter koppel, een mooiere sound en dat alles afgewerkt met een fraaie RVS demper. Nog zo iets: Lichtmetalen velgen, een spoiler. Dat schijnt mooi, dat mag, ieder zijn meug. Maar de evolutie schiet er geen donder mee op, wat jij aan jouw auto "verfraait".

Er is niet iets als een evolutionair doel, ook niet bij een sportuitlaat.

sportuitlaten en evolutionaire waarde hebben helaas niets met elkaar te maken.

het is een manier voor rare mensen om rare vragen te stellen. vallen ze lekker op. zal evolutionair wel in hun tegendeel werken, want soorten die te veel opvallen, worden genadeloos onderuitgehaald.

Het geluid en het uiterlijk van de sportuitlaat, maakt dat de bestuurder meer opvalt. Bepaalde vrouwen vallen hier weer op. Zie het als een soort moderne paringsdans. Het heeft dus wel degelijk een bepaald doel.

Een sportuitlaat zorgt voor machtsvertoon,wat zorgt voor aandacht,door middel van geluid.Wat ervoor zorgt dat (bijna)alle vrouwen met de bezitter van dit object willen paren.Evolutionair gezien heeft het dus nut zoals een speer je in de prehistorie meer eten gaf en dus meer vrouwen die je kon onderhouden

We kunnen op deze site helaas niet aangeven dat een vraag volkomen krankjorum is. Zelfs deze reactie zal worden weggehaald, Het gevolg is dat er steeds meer gekke vragen komen op GV. Toegevoegd na 1 minuut: Ik denk dat ik maar weer verdwijn van deze site en pas weer terug kom als er de mogelijkehi is een vraag met een minduimpje te klassificeren. Toegevoegd na 1 minuut: P.I.M.R.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100