Wat is de voorwaarde om op iemand te kunnen bouwen en iemand te kunnen vertrouwen?

"het zit goed als je op iemand kunt vertrouwen en bouwen" . Wat betekent vertrouwen in deze zin en wat betekent bouwen in deze zin?

Weet jij het antwoord?

/2500

dat je er altijd bent voor elkaar , dat je mag weten dat je ander je steunt als je het nodig hebt en andersom

Vertrouwen betekent dat die persoon je de waarheid kan en mag vertellen, en dat je die persoon alles kunt vertellen..die persoon is dus eerlijk.. En bouwen betekent dat die persoon altijd voor je klaar staat..ook in moeilijke tijden.

Als die ander doet wat hij zegt en zegt wat hij doet... Een man een man, een woord een woord... Dan kun je erop bouwen, als die ander zijn woord houdt, dan kun je die vertrouwen... Wat betekent dat: Dat je zaken kunt overlaten aan die ander en dan weet je dat het gedaan wordt...

Eerlijkheid en wederzijds vertrouwen.

Vertrouwen is dat hij/zij respectvol met de toevertrouwde zaken/afspraken omgaat, dus ook met persoonlijke info. en gooit jouw geheimen niet op straat, zwijgt over private zaken aangaande jou. Je kunt dit afmeten door te horen of en hoe hij/zij over anderen tegenover jou praat. Dat doet hij bij anderen dan waarschijnlijk ook over jou.... Op iemand bouwen kun je alleen als in het vertrouwen geen twijfel is EN de persoon daadkrachtig en moedig is. Bovendien moet deze persoon een onvoorwaardelijke vriendschap met je hebben.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100