Is een vrouw vaker bang dan een man?

Zoja; waarom dan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik denk dat je gemiddeld gelijk hebt! Bovenstaande antwoorden kloppen, maar ik weet zeker dat als je aan 100 mannen en 100 vrouwen vraagt of ze bang zijn om alleen thuis te zijn, dat er meer vrouwen dit zullen bevestigen dan mannen.

Ha, die Yourbuddy; Ik geloof niet dat vrouwen als regel banger of vaker bang zijn dan mannen. Die indruk bestaat misschien omdat vrouwen vaak andere angsten hebben en die makkelijker uiten dan mannen.

Nee ik denk het van niet. Vrouwen zijn juist moediger en sterker dan een man. Je ziet dit ook bij vroeggeborenen, meisjes overleven eerder dan jongens. Ook zijn ze eerder zelfstandig, en volwassen dan jongens. Terwijl jongens nog in hun pubertijd blijven steken, zijn meisjes al druk bezig hun toekomst uit te stippelen.

Nee, iedereen is weleens bang en vrouwen naar mijn idee niet vaker dan mannen. Mannen zullen het nooit toegeven in sommige gevallen, dus zullen we het juiste percentage nooit kunnen meten. Ik denk dat het verschilt per persoon ongeacht of je man of vrouw bent.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100