Hoe maak je een goede dagindeling?

Is er een sjabloon of zoiets?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het ligt er een beetje aan of je alleen woont of een gezin hebt. ik woon nu ook tijdelijk alleen,maar heb vanavond het vlees al gebakken voor de hele week,vries ik in . mijn boodschappen doe ik een keer per week ,voor de hele week. wassen 2x in het weekend,goedkope stroom. ik ben elke morgen om half zes op ,en hoef pas om 8 uur weg te rijden naar mijn werk,maar pak af en toe voor die tijd nog even de stofzuiger,en poets wat af. ik ben om kwart over 5 thuis,en eet precies om 6 uur als het journaal begint,daarna koffie,en ik heb de hele avond om wat anders te doen. maar ik heb maar 4 km te gaan naar mijn werk,en dat is voor iedereen anders. maar probeer de dag gewoon op jouw eigen manier in te delen,met vaste dingen op vaste tijden te doen.

met een agenda

Ik weet dat er familie agenda's zijn met dagplanningen. Kijk maar eens in een boekhandel, nu zijn ze nog volop voorradig.

Kijk s op onderstaande link... Hoop dat je er wat aan hebt!

Bronnen:
http://dagritmekaarten.eigenstart.nl/

Hallo, Misschien heb je aan onderstaande link iets succes.

Start met een weekplanning : 168 uren minus 56(slapen =112 minus 7 (douche en ontbijt) = 105 minus vervoer minus werk minus enz. Dan kom je tot het saldo dat overblijft voor je vrije tijd of mss juist niet(...)En telkens verfijn je die planning tot op de dag de ultieme dagplanning je tegemoet lacht. Succes (isoookeenagenda)

Maak met Excel een weekrooster, plaats daarop de taken die je moet verrichten, kruis aan wanneer je dat wilt/moet doen en doe ze vervolgens als gepland... Het belangrijkste daarbij: zelfdiscipline.

Het Kennisprogramma Dagindeling is gestopt sinds 1 januari 2006 Het Kennisplatform Dagindeling, Ruimte en Tijd is een initiatief van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het Kennisplatform levert een substantiële bijdrage aan het inzicht in en de discussie over dagindeling in Nederland. De uitvoerende partners in het Kennisplatform zijn het Kenniscentrum Grote Steden, X-S2 en het Nirov. Het Kenniscentrum benadert dagindeling vanuit een sociaal-economisch en grootstedelijk perspectief. Het Nirov informeert u over de relatie tussen ruimtelijke ordening en dagindeling. Bij X-S2 kunt u terecht voor dagindeling en sociaal beleid.

Bronnen:
http://www.nicis.nl/dag/overdagindeling/index.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100