Hoe kan iemand heet of mooi bevonden worden door zowat iedereen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als ze symetrisch zijn.

Omdat de overgrote meerderheid hetzelfde ideaal ingeprent gekregen heeft. Dus als iemand dan als mooi bestempeld wordt, vindt meteen de meerderheid dat ook :-)

Nee, dat denk ik niet. Wie door de èèn heet of mooi kan worden bevonden kan door de ander wel dellerig of ordinair overkomen. Ik denk wel dat er een bepaald beeld bestaat van de ideale 'persoon', maar dat wil nog niet zeggen dat dit ook door iedereen zo gevonden wordt.

Het mysterie van de seksuele aantrekkelijkheid.! Toegevoegd na 16 minuten: Correctie Het mysterie van de seksuele aantrekkelijkheid.

Heet: Ga een uur onder een warm douche staan wedden dat iedereen je heet vind. Mooi: Iedereen heeft een eigen smaak. Nooit kan iedereen je mooi vinden. Ik zie wel is mensen lopen met vriend(in) dat ik denk: "Hoe in Gods naam kan je daar óóit op verliefd worden."

Ha, die IVV; 'Zowat' is hier het sleutelwoord. Bedenk maar een voorbeeld van iemand die door de meeste mensen mooi wordt gevonden en je zult toch altijd een uitzonderingsgeval vinden. Er bestaat wel zoiets als de gemiddelde smaak en sommige mensen komen heel erg dicht bij dat 'ideaal', maar er zullen er altijd zijn die dat beeld helemaal niet zo mooi vinden. Of misschien zelfs lelijk. De universele smaak of voorkeur bestaat niet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100