wat is de beste manier om het snelst van je winterdip af te komen?

Je hoort, ziet en merkt het misschien wel om je heen. Mensen zijn een stuk treuriger lustelozer en sneller moe, maar hoe kom jij er het snelst af?

Weet jij het antwoord?

/2500

Probeer van iets dat zo onprettig lijkt, toch iets fijns te maken. Steek alles bijvoorbeeld alvast in de sinterklaas- of desnoods kerstsfeer. Met al die kaarsjes, lichtjes en herfststukjes in huis wordt de winter opeens knus en gezellig. Zorg dat je niet teveel binnen gaat zitten vanwege het weer. Op de momenten dat het droog is; pak je lekker dik in en ga lekker hardlopen of een flinke wandeling maken met kinderen/vriend/hond, of lekker alleen. Veel mensen hebben de neiging om donkere en saaie kleren aan te trekken met dit weer. Zorg jij ervoor dat je je ondanks alles lekker vrolijk en stijlvol blijft kleden. Lekkere velle kleuren die toch wat kleur in de donkere dagen brengen. Ga op de regenachtige dagen gezellige kerstfilms kijken of andere mooie films die bij de donkere dagen horen, zodat je het knusse gevoel bij je houdt en het depressieve gevoel wegjaagt. Zoek hobbies, of steek meer tijd in je hobbies, die je binnen uit kunt voeren. Ga eens beginnen met wat handwerk bijvoorbeeld, of een verzameling van iets. Doe de klusjes waar je zomers geen tijd voor hebt. Zoals een grote schoonmaak, het opnieuw verfen van je muren, het verplaatsen van meubels... Die vernieuwing zorgt vaak ook wel voor extra vrolijkheid. Maak een mooi plakboek of digitaal fotoalbum van je vakantiefoto's om toch nog in de zomersfeer te blijven.

1) Op vakantie gaan 2) Lekker naar Robbie Williams luisteren 3) Elke keer als je klaagt, moet je jezelf hard in de arm knijpen. 4) Veel lichten aandoen 5) Dansen in de regen, dansen in de sneeuw 6) Een huisdier kopen 7) Leuke vrienden zoeken 8) Wilde seks met een bekenden danwel onbekende 9) Lekker uit eten 10) Veel op Goeievraag.nl komen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100