Bad dream of visioen??

Nu ben ik niet bang aangelegd, maar kreeg vandaag een vreemd SMS'je van een neef van me: "Hoe het gaat!?!"
Ja, goed. Want? "Euhm sja, beetje rot, maar heb gedroomd dat je kanker hebt en heb de hele nacht niet kunnen slapen"!
Nou, prachtig!! Nu voel ik me niet geroepen om meteen groot alarm te slaan maar zoek wel een verklaring? Mijn neef en
ik komen uit een hele grote familie. Hebben een redelijk goede band en zien ons gemiddeld 5 keer per jaar. Geen drugs
in het spel (zover ik weet). Wie?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik kan je gerust stellen, dit is niet de manier om via een visioen boodschappen door te geven. Het is niet meer dan een droom, wel een vervelende droom en eigenlijk zinloos van je neef dit zo door te geven. Maar ook hij is hier erg van geschrokken en moest dat even kwijt, praat er met hem even over, verwijt hem niets, het was goed bedoeld.

Alle mensen die in het paranormale geloven zullen het als een teken zien, en je zou maar beter naar een dokter kunnen gaan, maar... waarschijnlijk had je neef die dag een nummer gehoord wat hem aan jou deed denken, en een documentaire gezien over kanker (of zoiets). Maak je geen zorgen, en als je er echt niet van kan slapen ga je even langs de dokter..

Ik kan me voorstellen dat je daar een beetje een rot gevoel van krijgt. Maar ik droom vaak van mensen dat ze zwanger zijn, en dat zijn ze toch echt niet. Dus ik zou proberen me er maar over heen zetten.

Ik zou er niet te veel waarde aan hechten. Het is maar een droom als je er te lang over gaat piekeren zul hè vanzelf wel in de stress raken.

Ik droomde vannacht dat er stripfiguren tot leven kwamen en met zwaarden en lightsabers op me af kwamen.. Ga er niet echt vanuit dat dit in de nabije toekomst gaat gebeuren.. Zou er dus niet te veel achter zoeken ;)

je moet leren om het verschil te weten tussen een visioen en een normale droom. een visioen is veel duidelijker en zie je altijd van een vast punt. en in een droom kun je jezelf nog wel eens zien en gebeuren er onmogelijke dingen meestal. ik heb zelf ook heel vaak visioenen en ik heb geleerd om er van te profiteren (geloof het of niet)

Dat jouw neef een droom over jouw had waarin je kanker hebt, is niet de hele droom. Kijk een nare droom komt mesetal door ondrukte gevoelens die proberen eruit te komen in je slaap omdat je ze overdag verdrukt. De enigste reden die ik me kan bedenken waarom hij zou dromen dat jij kanker hebt is omdat hij je misschien juist weinig ziet en/of bang is je kwijt te raken. Maar ook dit klinkt misschien niet echt logisch als je elkaar regelmatig ziet en je dus niet onbewust blijft afvragen hoe het met zo iemand gaat. Zelf droom ik best veel, en ook vaak zat dat ik niet droom. Zo ben ik zeker van visioenen omdat ik duidelijk heb gezien dat het er is. 2 keer over zelf gedroomt dat ik ineens geld had, ik wist niet waarom en de dag daarna lag er een envelop op ode deurmat met de uitleg... geld dat ik niet verwachte. Je kunt kanker hebben, bij mijn neef is het laatst ontdekt hij is in de 30 en hij voelt totaal geen pijn en ze weten ook niet waar het zit maar het is al helemaal uitgezaait. Denk niet da tik je angst aan wil jagen want dat bedoel ik niet! maar meer dat je er rekening mee moet houden dat het KAN. en ik moet toch zeggen dat het erg vreemd is hoor.. in eerste instantie zegt mijn intuitie pas dat ik iemand echt iets moet vertellen, als de droom heel erg sterk is. Anders maak je anderen onnodig bang. Doe het niet af als onzin, en ga er ook niet geheel op in, is mijn antwoord. Je dokter zal je niet serieus nemen als je aankomt met 'me neef droomde da tik kanker heb dus ik wil een onderzoek' en dat maakt het denk ik erg lastig... Misschien moet je je neef eens meer vragen over de droom, het gevoel erbij is ook erg belangrijk. ik kan zijn droom hetlaas niet zien en niet beoordelen maar als hij het zeker weet, zou ik het serieus nemen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100