Begrijp ik dit goed? kwantummechanica zegt dat alles mogelijk is, mits wij weten hoe het in elkaar zit en weten hoe we het moeten beinvloeden.

dat is wat ik begreep uit de documentaire "What the bleep do we know, Down the rabbit hole"

Kwantummechanica de theorieën daarvan kloppen deels, en veel dingen blijken nog grote raadsels te zijn voor ons.
nu is dit eigenlijk een dubbele vraag maar, dus vraag 1 in de beschrijving en vraag 2 is, Ik zou graag er meer over willen leren en ontdekken. Kan iemand mij in de juiste richting dieuwen door bijv. een boek aanraden of een site.

(kom a u b niet aanzetten met Wikipedia want ik moet ergens de basis vandaan hebben, aangezien er zo veel info over is, kan ik geen goed begin vinden)
B.v.d =D

Weet jij het antwoord?

/2500

Is het je gelukt om de film uit te zien? Het springt nogal van de hak op de tak, met allerlei geleerden die steeds 1 zinnetje spreken, die vervolgens achterelkaar gemonteerd zijn om zodoende een "samenhangend" verhaal te maken. Erg vreemde film, en niet geheel onomstreden. Ik kan er geen chocolade van maken. Het is mijn inziens meer een klok & klepel verhaal, dus ze noemen wel een aantal dingen die wetenschappelijk waar zijn, maar dan trekken ze vervolgens heel vreemde, en niet te bewijzen vergaande conclusies.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100