Waaruit blijkt dat de lente is begonnen?

Wat is nou dat typische lentegevoel?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Mijn lentegevoel was van de week. Als ik uit mijn raam kijk, kijk ik op het weitje van de achterburen. En daar dartelden en sprongen de lammetjes over elkaar heen, echt zo schattig! Het zonnetje scheen er lekker op en de vogeltjes lieten hun mooiste melodietjes horen! En die lammetjes maar rennen en springen en bovenop moederschaap springen! Haha zoo lief vond ik het. Nu kijk ik regelmatig naar buiten om even van dit tafereel te genieten! Laat de zomer maar komen!!

Fluitende vogeltjes en het zonnetje die door komt :)

De merel om 5 uur ´s morgens die wekt je met zijn schone gezang... Heerlijk de lente begint nu...

ZON

Vanmiddag rook ik de lente ,ik was helemaal blij mmmmm ik zag een veld met paarsen crocussen, De warmte voelde ik door de zon pffff met mijn winterjas nog aan. Omdat het in de ochtend nog fris is.Het maakt mij happy. Vlinders in mijn buik dat is het lente gevoel, omdat ik de lente op snoof. mmmmmm

Honderd kleine details : mensen zijn vriendelijker , minder mutsen en sjaals , vogels doen gek, meer wielrenners, krokussen steken de kop op, minuscule knoppen aan struiken, hagen en gewassen, eerste hopscheuten : de eeuwige cyclus van een verlangen naar een behaaglijke zon.

De lente begint pas officieel op Rokjesdag. Dan pas spreek je van een echt lentegevoel.

Hahahahahatsjoeee!

Door de lekker weer vandaag graden of 15/16 was ken je gewoon zien dat lente begonnen is. Lekker is dat he,

Het was vandaag een heerlijke temperatuur en het miegelt buiten al van de sneeuwklokjes en van moolkeesjes,die een nestelplekje zoeken!

De geur van warme lente-regen in een ontluikende tuin, liefst in de ochtend, terwijl je op het gazon staat. Dat is lente voor mij.

Heel veel bloemen zoals crocussen, hmmm!

Dat je eindelijk weer gewekt wordt door......., 't licht!

Vooe mij was het lente gevoel er al wat eerder dan vandaag, maar het was vandaag wel een prachtigge dag. Maar ik rook de lente al, na de eerste wind/storm bui, de dag er na, zo'n 2 a 3 weken geleden. Toen wist ik dat de lente het weer "gewonnen" had van de kou. En dat het echte mooie weer zoals vandaag, niet lang meer duurde.

Vandaag de hele dag in de tuin gewerkt, alles begint uit te lopen en de hele dag vogels om me heen. De eerste vogels zijn al begonnen met een kastje in te richten tot kinderkamer.........jaaaa als dat geen begin van de lente is, dan weet ik het niet meer.

Dat je lekker in het zonnetje met een bakje koffie erbij kunt genieten van de tuin . En zien kunt dat de natuur weer tot leven komt .

Waarneembare activiteit van de natuur. Trekvogels komen terug, krokussen (Iridaceae) steken de kop boven de grond. En wat te denken van de terrasjes die vollopen? Over de lengte van de rokjes zullen we even niet hebben!

Voor mij is dat heel duidelijk: Veel niezen en vaak jeukende ogen.

Voor mij is vandaag de lente begonnen. Ik heb lekker buiten gezeten in het zonnetje.

Niet uit een dag mooi weer, de rest is weer pet. Hoewel we natuurlijk wel allemaal blij zijn en dat is niet verkeerd.

Als de winterjas weer opgeborgen kan worden, en als de grasvelden weer groen worden,,en natuurlijk s,morgens de fluitende vogels.

De mensen worden veel verdraagzamer en vriendelijker

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100