Bestaat er een ‘complete’ site met alle info over duurzame energie?

Hoewel er natuurlijk vele sites bestaan die iets doen met duurzame energie, vind ik er alleen die slechts (zijdelings) een paar onderwerpen behandelen of onvolledig of amateuristisch zijn of anderszins meer vragen oproepen dan ze beantwoorden.
Wat ik zoek:
Alle manieren van duurzame energie opwekken, de effectiviteit daarvan en de voortgang van de ontwikkeling.
Alle mogelijke vormen van energie-omzetting, -transport en -opslag, natuurlijk met voorbeelden, effectiviteit en andere voor- en nadelen.
Alle theoretische mogelijkheden, die om praktische redenen (nog) onuitvoerbaar zijn.
Voorbeelden van aangeleverde creatieve doch onuitvoerbare ideeën, zowel van geleerden als van schoolkinderen, met duidelijke uitleg waarom ze (nog) niet bruikbaar zijn.
Kortom: breed, diep en compleet.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik denk niet dat er een site bestaat die er zo diep op ingaat als jij wilt, maar deze site (zie mijn 1ste bron) komt toch al redelijk dicht in de buurt als het over het opsommen en uitleggen van alle soorten duurzame energie gaat. In mijn 2de bron wordt er een mooie uitleg gegeven over het waarom/ wat en de voor- en nadelen van duurzame energie. In mijn 3de bron is er een (Engelse) uitleg over hoe energie opgeslagen kan worden (het deel opslag van hernieuwbare/duurzame energie is 5.6) Ik ben na lang zoeken nog altijd niet op een volledige site gestoten maar die is er denk ik ook niet. Maar ik hoop dat ik je al een beetje geholpen heb.

Bronnen:
http://en.wikipedia.org/wiki/Energy_storag...
http://wetenschap.infonu.nl/diversen/10688...
http://www.alternatieve-energie-info.be/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100