Wat gebeurd er als je een vrouwlijk beest bevrucht met menselijke mannen zaad?

Neem bijvoorbeeld een paard een ijsbeer, olifant of iets dergelijks

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat gaat niet lukken. De genen matchen niet, dus er zal geen bevruchting plaats vinden.

Niets, die bevruchting vind niet plaats.

Helemaal niets.

Gelukkig gebeurd er niets, anders liepen er vreemde wezens hier rond op aarde. De mens is vaak al gecompliceerd genoeg.

Waarschijnlijk niets(laten we niets uitsluiten). Aangezien de mens tot een andere 'familie' behoort dan de meeste dieren. Misschien zou het met veel moeite lukken bij een gorilla of chimpansee, maar grote kans dat het niet werkt. Bij andere dieren van 'dezelfde familie' is het wel succesvol gebeurd, 2 voorbeelden: - Paard & ezel(dat word geloof ik een muilezel, maar ik kan er ook volledig naast zitten) - Schaap & geit(scheit, bestaat echt) Dus zeg nooit nooit, maar de kans is op het moment erg klein.

Dat is sinds kort verboden. Dat vindt de regering niet gepast.

Misschien hebben die ouwe Grieken al wel zitten rommelen. Want in de mythologie komen fauns (satyrs) voor, een kruising tussen mens en geitebok.

Er zal hoogstwaarschijnlijk niets gebeuren. Als er al een bevruchting plaats zou vinden zal de vrucht niet levensvatbaar zijn. Overigens doen we al genoeg gekke dingen hoor... er wordt volop geëxperimenteerd met menselijk DNA op dieren om zo donororganen te kweken. Er lopen dus al muizen rond met mensenoren op hun rug. http://www.futurologisch.nl/?page_id=140 Zoals je inmiddels al hebt gehoord is sex met dieren verboden. Dat kan nog eens rare gevolgen hebben voor de komende kerst: "Kalkoenen worden in de bio-industrie dusdanig vetgemest dat een mannetjeskalkoen niet meer in staat is een vrouwtjeskalkoen te bevruchten. Daarom tilt een mens de mannetjeskalkoen op en trekt deze af zodat de vrouwtjeskalkoen alsnog wordt bevrucht. En zo kunnen we, aldus Midas Dekkers, aan het einde van het jaar toch nog de geboorte van Jezus Christus vieren"

Met menselijk sperma kun je geen dieren bevruchten. Er gebeurt dus niets. Wel gebeurt er iets als ze er achter komen, maar dat is een andere vraag!

Er ontstaat leven! Dat is namelijk wat er altijd gebeurt bij bevruchting.

Dan krijg je nog een aids-patient.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100