Hoe kan de emulsie worden voorkomen tijdens transporteren van aioli in 1000L tanks ?

Door interne schommelingen breekt de emulsie en komt de olie op de aioli te staan. De 1000L tanks worden vervoerd in vrachtwagens. Door de stabiliteit van de tanks komt er beweging in de aioli want tijdens het rijden vind er natuurlijk schommeling plaats.

Hoe kan dit tegen worden gegaan als er met de zelfde hoeveelheid getransporteerd moet worden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat is vrij eenvoudig te beantwoorden. Aioli is vrij dik van zichzelf ( is immers een saus ) en wordt niet vervoerd in de 1000 liter containers. Maar eerder op pallets in 5 liter cans, of in flessen. Vaak is het laatste van toepassing, als het e.e.a. doormiddels van de reguliere winkeldistributie vervoert wordt. http://nl.wikipedia.org/wiki/Aioli http://trialx.com/i/2012/07/08/garlic-aioli-delicious-pictures/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100