Zal in het jaar 2012 echt iets gaan gebeuren ?

Mij lijkt van niet en is het gewoon onzin.
Want bewijs is er niet echt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, er gaat heel veel gebeuren in 2012. Maar waar je op doelt (Ben je naar de film geweest ?) is waarschijnlijk de ondergang van de wereld zoals we die nu kennen, hetgeen voorspeld wordt op basis van een aflopende Maya kalender. Dat niet: Je kan opgelucht ademhalen. Zelfs als het einde van de kalendere een ondergang zou betekenen is dat niet in 2012, maar in 2208. Een rekenfout heeft geleid tot het jaartal 2012. Of er in 2208 wel redenen zijn om te denken dat de aarde ondegaat mag je me in 2207 vragen.

ik geloof er ook niks van, ze hebben al zovaak voorspeld dat de wereld zou vergaan

In elk geval een EK voetbal in Polen en Oekraïne, er zullen mensen geboren worden, er zullen mensen sterven. Verder zullen op het gebied van natuur- en scheikunde (de categorie waar de vraag in staat) ongetwijfeld nieuwe ontdekkingen gedaan worden, en er zal waarschijnlijk iemand een nobelprijs krijgen. Maar wat je waarschijnlijk bedoelt met je vraag, dat het het einde van de wereld zou zijn; dat wordt al voorspeld sinds het begin van de mensheid. Tot nog toe hebben ze er allemaal naast gezeten. Ik heb geen sterke aanwijzingen die erop duiden dat het dit keer anders zal verlopen. En de wereld vergaat sowieso dit jaar nog; zie link.

Bronnen:
http://home.flash.net/~evt/rapture.htm

Het zal donker worden op deze wrede kille wereld......... ...........gelukkig komt elke dag de zon weer op.

Ik voorspel je dat in 2012 een heel jaar vanalles zal gebeuren, en wel 365 of wellicht 366 dagen lang... Het is een verandering van een tijdsgewricht, net zoiets als een ijstijd, je kunt niet aangeven wanneer precies iets begint... Maar het einde van het ik-tijdperk krijgt zijn beslag... Maar dat is al aan de gang, waarom worden grijpgrage bankiers op de vingers getikt, juist ja dat kan niet meer in het nakende wij-tijdperk...

Ach waar is het op gebaseerd? Je weet het niet. Als er echt iets gebeurt waardoor de aarde zou vergaan is dat hoogstwaarschijnlijk óf een kernoorlog óf de zon die vergaat... Over die laatste zijn veel verschillende berichtgevingen geweest. Tientallen publicerende weteschappers denken er allemaal anders over. Ik vond dit: http://www.nu.nl/algemeen/2131277/de-zon-dood.html Een voorteken? En een aantal jaren geleden was er een wetenschapper die beweerde dat de zon misschien nog maar 50 jaar zou hebben. De tijd zal het leren...

Dat zal het einde van list en bedrog zijn. Waarheid zal dan de leidraad zijn. De toekomst staat niet vast. Het persoonlijke leven zal ophouden te bestaan.

De wereld zal gewoon doordraaien,en elke dag zullen er weer leuke en minder leuke dingen gebeuren. De aarde is oud en taai en laat zich maar niet zo van de wijs brengen.

Er zal in 2012 van alles gebeuren. Net als in 2011 en 2013. Er gebeurt altijd wel wat. Ook als er niets gebeurt, is dat een gebeurtenis. En elke gebeurtenis is een keerpunt in de geschiedenis. Of 2012 veel (wereld)schokkender gebeurtenissen zal brengen dan andere jaren, wie zal het zeggen. Ik denk niet dat je dat kunt afleiden uit voorspellingen van een eeuwenoude kalender. Maar misschien ook wel. Vraag het nog eens in 2013...

ik heb de film gezien maar ik denk niet dat het zal gebeuren ... het is ten slotte maar een film.

In 2012 gaat er van alles gebeuren een van de dingen die gaan gebeuren is de opening van de Floriade in Venlo, ook zij er Olympische zomerspelen,de zon komt 365 keer op en gaat 365 keer onder,er zullen natuurrampen plaatsvinden,mensen gaan dood en er worden kinderen geboren, kerst vind plaats op 25 en 26 December, kortom de lijst is te lang om op te noemen het owrd weer een jaar vol gebeurtenissen.

Of het precies in 2012 is weten we niet, maar er zal een nieuwe tijd aanbreken. Wat betreft de dierenriem: we leefden in de tijd van de vissen (de afgelopen 100 jaar) en nu zijn we het tijdperk van de Waterman ingegaan. Komt de Messias terug, zoals dat in de Bijbel beloofd is?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100