Waarom kunnen dieren niet buitenwesten raken bij extreme pijn?

Mensen vallen flauw bij extreme pijn, waarom kunnen dieren dit niet? Dit zou toch in veel gevallen wenselijk zijn.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dieren ervaren de pijn veel anders als wij mensen en de dieren kunnen de pijn beter verbergen dan wij. dat moet ook wel anders overleven zij niet in de wildernis.

Misschien zijn ze wel buiten westen Danielle maar kunnen ze dan toch nog wat bewegen.Gemeen he al die bruten die onschuldige dieren zonodig moeten kwellen? Toegevoegd na 58 minuten: Vanwaar nou die minnen? Van de dierenbeulen misschien? Dat zijn toch laffe mensen dus die minnen ook zonder toevoeging.

Ik denk dat het met het survival instinct te maken heeft.

dieren kunnen dit ook wel hoor. wel is het zo dat sommige dieren een veel hogere pijngrens hebben dan de mens. vooral bij vogels zie ik dat ze bij flinke verwondingen toch nog eten en poetsgedrag vertonen. verder is het voor veel dieren in de natuur van belang geen pijn te laten zien. ze kunnen geen zwakte tonen, want dan zijn ze potentieel slachtoffer.

Alle pijn die jij aankunt is te dragen, ondraaglijke pijn resulteert meteen in een bewusteloosheid... Dat geldt voor mensen EN voor dieren... Het enige verschil is dat mensen voordat ze het niet meer aankunnen, de zaak al uitzetten, dat is namelijk flauwvallen... Dat is dus de knop op UIT zetten voordat het werkelijk noodzakelijk is... Dus trauma-nooduitgang is dat... Ik zeg je dat een zelfmoordenaar niets merkt van de knal, hij maakt zich onbewust voordat hij knalt, vandaar dat ik zeg dat zulk een dood pijnloos is... Want de persoon komt nooit beneden aan, bewust... Toegevoegd na 2 minuten: En stem maar min, als je het er niet mee eens bent, maakt niet uit, want ik en de werkelijkheid trekken ons niets aan van minnen... Wij kunnen niet anders dan doen van dat wat gedaan moet, en jij, de minstemmer net zo... Dus gaat uw gang, ik ben u dankbaar...

Dieren raken bij grote angst, of heftige pijn, voor de dood in een vorm van bewustzijn die erg te vergelijken is met flauwvallen. ze laten zich slap hangen en "spelen" dood. Ze voelen dan waarschijnlijk geen pijn meer. dit heeft meerdere voordelen, de aanvaller zal eerder zijn prooi loslaten, wat de kans op ontsnapping vergroot. Ook zullen sommige jagers minder geinteresseerd zijn in dode prooi (minder vers (denk ik)). bij kippen en duiven kan je dit zien. wanneer er een roofvogel in de lucht is zullen zij zich als dood neer laten vallen, hierdoor is de roofvogel niet meer geinteresseerd. Daarnaast heb je ook de vorm van extreme verstijfing. er is een soort geit die bij schrik alle spieren aanspand en zo omvalt en zich gedurende een aantal seconden niet kan bewegen (minder handig als je schrikt van een roofdier!)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100