Wat is natter? Water of Cola?

Weet jij het antwoord?

/2500

even nat. maar ik kan me voorstellen dat water natter voelt. er is echter geen verschil. wat er uit de douche komt nat word je toch.

hangt er vanaf wat je natter vind. Water is zuiverder en heeft dus meer water moleculen dan cola waar veelsuikers ed in zitten. Echter, Cola heeft door de opgeloste suikers ed een lagere oppervlakte spannign dan water, waardoor het makkelijker 'uitvloeit' en wellicht natter overkomt.

Water is het natste van die twee... Maar dan bedoel je de adhesie van de vloeistof... Ether is dan wel veel en veel natter, en alcohol ook... :-)) Toegevoegd op 23-06-2009 12:48:35 en Kwik (Hg, waterzilver) het droogste...

In Cola zit bijv. veel suiker. Suiker is niet nat. Dus per liter is water natter.

Volgens van Dale is definitie van nat: vloeibaar. Natuurkundig is het dus een stof in vloeibare toestand. Een liter cola is door de opgeloste stoffen en suikers zwaarder dan een liter zuivere water, maar beiden zijn 1 liter vloeistof en dus even nat.

Bronnen:
http://www.vandale.nl/vandale/opzoeken/woo...

van water plak je teminste niet. Maar het is allebei vloeibaar, dus ik zou denken. Het maakt niet uit...

Water is natter, want Cola plakt!!!

Ik denk dat water natter is want in cola zit suiker. En suiker is niet nat. Dus water is nat.

water voelt alsinds kouder aan omdat dat wil verdampen en gebruikt daarvoor de lichaamstemperatuur van je lichaam maar aangezien cola grotendeels uit water bestaat zal er niet zo veel verschil zijn en voor " nat" is er niet echt een definitie, dus kan je niet exact zeggen wat natter is

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100