Wat zou je doen in het doemscenario als je geen geld meer hebt na het stappen en je zou je laatste trein of bus aansluiting hebben gemist?

En daarbij ken je niemand in de stad of het dorp waar je bent!!
waar vind je een slaapplek?

Weet jij het antwoord?

/2500

Vast met iemand regelen dat je in het ergste geval iemand kunt bellen die je dan wel wilt ophalen.

Je kunt ook gaan lopen, dan breek je en-passant nog wat alcohol af.

Ik zou mijn moeder opbellen:P Als ik verder niemand kan bereiken overnacht ik bij het station of een ander warm plekje. Als het koud is zou ik mensen onderweg aanspreken en ze lief aankijken. Ik zou dan schijt aan alles hebben. Probeer natuurlijk wel even in te schatten of de mensen wel te vertrouwen zijn.

ik zou op zoek gaan naar een officiele instantie, politiepost, ziekenhuis ed Is het dorp te klein is mogelijk alles dicht. En anders heel brutaal naar een hotel, daar betaal je bij vertrek dus je moet iemand regelen die voor je komt betalen maar dat is dan de zorg voor de volgende dag. was het zomer zou ik het park proberen voor één keer

Is mij in het verre verleden gebeurd,ik bleef steken in Utrecht zonder geld en legitimatie. Ben naar het politieburo gegaan en hulp gevraagt,dienstdoende agent belt naar de ns wat de kosten zijn van een enkeltje naar mijn woonplaats. Ik kreeg net voldoende geld en later een acceptgiro thuis.

Als je thuis nog wel geld hebt, of een pinpas om geld op te nemen kun je gewoon een taxi nemen. Voor een taxichauffeur is het een kleine moeite om je nog even langs een pinautomaat te rijden en je weer thuis af te zetten.

In het uiterste geval iemand aanspreken. Ik zou althans in dit geval iemand een lift geven. Anders idd naar politiebureau. En voortaan in een speciaal plekje €50,- bewaren voor noodgevallen.

Wachten tot het OV weer gaat rijden. Vroeger vaak gedaan, maar toen begon de trein al om 04:15 met rijden. Da's nu veel later pas.

De eerste keer dat het mij overkwam, heb ik overnacht in de plaatselijke muziektent,waar 2 vriendelijke politiemensen mij om 2 uur 's nachts wekten en mij een slaapplaats in een politiecel gaven, inclusief ontbijt. Is echt aan te bevelen, voorop gesteld dat je wel vriendelijke dienders treft.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100